TIFF Card și Gold Card

19.05.2014 22:49
Și în acest an spectatorii fideli ai Festivalului Internațional de Film Transilvania pot achiziționa unul dintre cele două carduri care le oferă accesul la un număr de 35 de proiecții.

Pentru a putea beneficia de aceste carduri, doritorii trebuie să completeze formularul disponibil pe site-ul tiff.ro sau biletmaster.ro şi să îl trimită prin e-mail împreună cu datele lor de identificare şi o fotografie în format .jpg la adresa [email protected], menționând tipul cardului selectat. Cardul poate fi ridicat in perioada 31 mai - 1 iunie de la biroul de Ticketing din incinta Casei TIFF. Plata se poate efectua atât on-line pe www.biletmaster.ro sau la ridicarea cardului.

  • TIFF CARD: 300 lei. TIFF Card-ul nu garantează accesul la recepţiile, spectacolele sau concertele din cadrul festivalului. Vor fi scoase la vânzare 30 de bucăți. Cardul garantează accesul la 35 de proiecţii, la alegere, cu excepţia evenimentelor speciale marcate cu asterisc (*)

​CUMPĂRĂ TIFF CARD

​DESCARCĂ FORMULARUL TIFF CARD

 

  • GOLD CARD: 600 lei. GOLD Card-ul garantează accesul la 35 de proiecții la alegere, (cu excepția proiecțiilor Film Food, a celor două proiecții speciale în onoarea lui Alain Delon și a Ceremoniei de Închidere), dar şi la concertele, evenimentele speciale și petrecerile festivalului, însă nu garantează accesul la recepțiile și conferințele de presă. Vor fi scoase la vânzare 10 bucăți.

CUMPĂRĂ GOLD CARD

DESCARCĂ FORMULARUL GOLD CARD

Deţinătorii de carduri îşi vor putea procura bilete în avans (sau în ziua proiecţiei) pentru orice film din programul TIFF, în limita locurilor libere, prin prezentarea cardului la orice casierie TIFF. Aceștia vor putea viziona maxim 6 proiecţii pe zi şi nu pot procura două bilete la aceeaşi proiecţie.