Acreditari

Acreditarea TIFF oferă intrare liberă la toate proiecţiile cu public şi evenimentele TIFF (seminarii, expoziţii, cocktailuri, concerte şi petreceri, cu excepţia celor la care accesul se face doar pe bază de invitaţie).

Acreditare pentru reprezentanții industriei de film (cu taxă)

TIFF le oferă posibilitatea profesioniștilor activi din industria cinematografică din România (producători, regizori, distribuitori, exploatanți sau organizatori de festivaluri) care nu au primit o invitație oficială la ediția curentă a festivalului, să solicite obținerea unei acreditări în vederea participării la Zilele Filmului Românesc, respectiv la evenimentele destinate industriei de film.

Cei interesați sunt rugați să trimită o solicitare la adresa de e-mail acreditarifestival@tiff.ro. Din cauza numărului mare de cereri, trimiterea solicitării nu garantează acordarea acreditării. Răspunsul la solicitare va fi oferit de către organizatori pe e-mail.

Solicitările de acreditare pot fi trimise în perioada 30 aprilie - 22 mai 2016.

Taxa de acreditare de 50 de euro (contravaloarea în lei, la cursul zilei) se achită la ridicarea ecusonului de la biroul de primire a invitaților. Acreditarea permite accesul la evenimentele din cadrul Zilelor Filmului Romanesc – conferințe, pitch-uri, proiecții și evenimente de socializare.

Acreditări pentru studenți

TIFF acordă 30 de acreditări gratuite pentru studenți. Acestea asigură accesul la toate proiecţiile cu public şi evenimentele TIFF (seminarii, expoziţii, cocktailuri, concerte şi petreceri), cu excepţia celor la care intrarea se face exclusiv pe bază de invitaţie. 

Sunt eligibili pentru acreditare foștii participanți la programul Let's Go Digital!, studenții la film, multimedia și teatru. 
Pentru a aplica, studenții trebuie să trimită formularul completat, împreună cu un CV și o footgrafie, pe adresa student@tiff.ro.

DESCARCĂ FORMULARUL DE ACREDITARE.