Info Bilete TIFF 2016

 

INFORMAŢII BILETE TIFF 2016

VÂNZAREA BILETELOR:

ON-LINE,  începând cu vineri, 20 mai 2016, pe www.biletmaster.ro și prin aplicația mobilă oficială a festivalului. Biletele cumpărate prin sistemul on-line sau din aplicatie se supun aceloraşi reguli prezentate în politica oficială de bilete a festivalului.

DIN CASIERIILE TIFF, începând de

 • Luni 23 mai 2016 la: 

Cinema FLORIN PIERSIC, P-ţa Mihai Viteazul, nr. 11

Cinema ARTA, str. Universităţii, nr. 3

Cinema VICTORIA, B-dul Eroilor, nr. 51

IULIUS MALL, str. Alexandu Vaida Voevod, nr. 53 B

Casa TIFF, str. Universităţii, nr. 6 (doar pentru invitaţi şi persoanele acreditate)

 • Vineri, 27 mai în:

Piaţa Unirii

Cercul Militar,  B-dul Eroilor, nr. 51

Casa de Cultură a Studenţilor, Piaţa Lucian Blaga nr. 1-3

 

Programul casieriilor:

Luni 23 mai - Joi 26 mai: 11:00 - 18:00;

Vineri 27 mai - Duminică 5 iunie: 09:00 - 23:00.

 

Toate aceste puncte de vânzare dispun de bilete pentru toate locațiile festivalului, iar pentru Institutul Francez Cluj, Cinema MĂRĂŞTI, Cinema DACIA MĂNĂȘTUR sau pentru alte evenimente speciale, se vor putea achiziționa bilete din cadrul locațiilor respective, cu o oră înaintea fiecărei proiecții.

Toți deținătorii de acreditări trebuie să își procure bilete de la casieriile festivalului.

 

PREȚURILE BILETELOR:

BILETE CU PREȚ REDUS:

 • Bilet de intrare unic achiziționat în avans: 10 lei (valabil pentru o singură proiecţie, procurat cu minim o zi înaintea proiecției)

 • Bilet pentru elevi, studenţi şi pensionari: 8 lei (biletul se cumpără în baza prezentării carnetului/legitimaţiei de elev/student sau a talonului de pensie, cu minim o zi înaintea proiecției; la intrarea în săli se vor solicita documentele mai sus-menţionate)

 • Accesul este gratuit la proiecţiile Someș Open Air (Parcul ”La Butuci”,  in spate la Cotton Club) și Depozitul de Filme.

BILETE CUMPĂRATE ÎN ZIUA PROIECŢIEI FILMULUI:

 • Bilet de intrare unic (valabil pentru o singură proiecţie) pentru toate categoriile de spectatori: 12 lei.

 

BILETE PENTRU EVENIMENTELE SPECIALE:

 • Bilet pentru proiecţiile în aer liber din Piața Unirii Open Air: 8 lei

 • Bilet pentru proiecţiile de la Cinema Mărăşti și Cinema Dacia Mănăștur: 8 lei

 • Bilet pentru Ceremonia de deschidere: 30 lei* (Piața Unirii Open Air, 27.05)

 • Bilet pentru Concert Kimmo Pohjonen (FIN): 25 lei*, dupa 01.05 – 30 lei* (Casa de Cultură a Studenților, 30.05)

 • Bilet pentru evenimentele și proiecțiile de la Castelul Banffy, Bonțida: 15 lei (27.05-29.05)

 • Bilet pentru Cine-concert: Zone Libre revisite 2001 (29.05) și Cine-concert: A Hawk And A Hacksaw (31.05): 15 lei* (Casa de Cultură a Studenţilor)

 • Bilet pentru concert Alexandrina (01.06): 30 lei* (Casa de Cultură a Studenților)

 • Bilet pentru concertele organizate la Casa TIFF - 15 lei*

 • Bilet pentru concertele organizate la Urania Palace – 25 lei*

 • Bilet pentru Ceremonia de închidere: 30 lei* (Teatrul Naţional, 04.06)

 

CARDURI ȘI ABONAMENTE:

Cardurile vor fi puse în vânzare începând cu data de 9 mai, ora 11:00. Pentru a putea beneficia de acest card, doritorii trebuie să completeze formularul disponibil pe site-ul tiff.ro si biletmaster.ro şi să îl trimită prin e-mail împreună cu datele lor de identificare şi o fotografie în format .jpg la adresa [email protected], menționând tipul cardului selectat. Cardul poate fi ridicat in perioada 24-27 mai de la biroul de Ticketing din incinta Casei TIFF. Plata se poate efectua atât on-line pe www.biletmaster.ro sau la ridicarea cardului.

 • TIFF CARD: 300 lei. TIFF Card-ul nu garantează accesul la recepţiile, spectacolele sau concertele din cadrul festivalului. Vor fi scoase la vânzare 30 de bucăți. Cardul garantează accesul la 35 de proiecţii, la alegere, cu excepţia evenimentelor speciale marcate cu asterisc (*)

 • GOLD CARD: 600 lei. GOLD Card-ul garantează accesul la 35 de proiecții la alegere dar şi la concertele, evenimentele speciale și petrecerile festivalului, însă nu garantează accesul la recepțiile și conferințele de presă. Vor fi scoase la vânzare 10 bucăți.

Deţinătorii de carduri îşi vor putea procura bilete în avans (sau în ziua proiecţiei) pentru orice film din programul TIFF, în limita locurilor libere, prin prezentarea cardului la orice casierie TIFF. Aceștia vor putea viziona maxim 6 proiecţii pe zi şi nu pot procura două bilete la aceeaşi proiecţie.

 

POLITICA DE ACCES:

Toate biletele și cardurile vor fi scanate la intrare. Cei care și-au achiziționat biletele online pot intra pe baza biletului printat sau în format electronic de pe dispozitivele mobile.

Cu 5 minute înaintea începerii oricărei proiecţii, se va permite intrarea în sală a deţinătorilor de ecusoane TIFF care nu au reuşit să îşi procure BILETE DE INTRARE, cu condiţia să existe locuri libere în sală.

ATENŢIE! Posesorii de bilete care ajung în ultimele 5 minute la proiecţia respectivă nu vor avea garantate locuri libere în sală.

În caz de ploaie, proiecţia zilnică a filmului din PIAȚA UNIRII OPEN AIR, ora 21.45, va avea loc în aceeaşi seară la Casa de Cultură a Studenţilor, începând cu ora 23.00. Biletele cumpărate pentru filmul din PIAŢA UNIRII îşi păstrează valabilitatea.

Pentru proiecţiile unde accesul este liber, este necesară procurarea unui bilet cu valoare zero de la orice casierie TIFF, pentru acces în sală, în limita locurilor disponibile. De la această regulă fac excepţie proiecţiile care vor avea loc la Somes Open Air și Depozitul de Filme.

 

CINEMATOGRAFE:

FLORIN PIERSIC, P-ţa. Mihai Viteazul, nr. 11

ARTA, Str. Universităţii, nr. 3

VICTORIA, B-dul Eroilor, nr. 51

CASA DE CULTURĂ A STUDENŢILOR, P-ţa. Lucian Blaga, nr. 1-3

PIAȚA UNIRII OPEN AIR

CERCUL MILITAR, Piața Avram Iancu, nr. 1-3

CINEMA CITY IULIUS, str. Alexandu Vaida Voevod, nr. 53 B

INSTITUTUL FRANCEZ CLUJ, str. I.C. Brătianu, nr. 22

SOMES OPEN AIR (Parcul „La Butuci”, in spate la Cotton Club, Grigorescu)

CINEMA MĂRĂȘTI, str. Aurel Vlaicu, nr. 3

CINEMA DACIA MĂNĂȘTUR, str. Bucegi  

DEPOZITUL DE FILME, str. Septimiu Mureşan, nr. 31 – 35

 

INFORMAȚII SUPLIMENTARE:

Înainte de a achiziţiona biletele on-line, este necesar să vă creați un cont pe website-ul www.biletmaster.ro. Trebuie să vă înregistraţi cu NUME, PRENUME, NUMĂR DE TELEFON, ADRESA DE MAIL şi PAROLĂ. După ce completaţi aceste date şi primiţi confirmarea înregistrării pe adresa de mail, contul dvs. este valabil şi poate fi utilizat.

Doritorii vor putea achiziționa bilete și prin aplicația mobilă oficială a festivalului, apăsând ”buy ticket” de unde vor fi direcționați către pagina biletmaster.ro/euplatesc.ro, unde li se vor cere datele de card. La finalizarea tranzacției, cumpărătorul va trebui să își introducă adresa de email, către care vor fi direcționate biletele achiziționate.

Pentru orice informaţii sau neclarităţi vă rog să vă adresaţi pe email la [email protected]