Trailerul festivalului Making Waves | TIFF

Trailerul festivalului Making Waves

21.11.2012 11:47
Ediția inaugurală a festivalului MAKING WAVES: New Romanian Cinema beneficiază, începînd de astăzi, de un spectaculos trailer, realizat de Kinetic

Kinetic a produs în acest an și mult-apreciatul trailer al ediției aniversare, a 50-a, a prestigiosului New York International Film Festival.

Specializată în promovarea filmelor indepedente, a documentarelor și a filmelor străine, Kinetic (www.kinetictrailers.com) e responsabilă de campaniile publicitare a cîtorva sute de titluri cu pedigree (The Illusionist, Enter the Void, Carlos, Lebanon, Gomorrah, Antichrist etc.) și deține în portofoliu numeroase premii la galele Golden Trailer.

Montajul alert de un minut cu imagini din cele mai reprezentative titluri ale actualei ediții a festivalului Making Waves este dublat de o coloană sonoră extrem de energetică, o combinație cool de violoncel și percuție vocală extrasă de pe albumul American Postcard al artiștilor Darol Anger, Rushad Eggleston și Dan Portis-Cathers. Piesa se intitulează Corkscrew Turnstile. Trailerul oficial rulează deja în sălile de cinema ale Film Society of Lincoln Center care vor găzdui festivalul și poate fi vizionat aici:

www.youtube.com/watch?v=fSjZ4CnOU_0&feature=youtu.be