Acreditări presă

 

ACREDITĂRI DE PRESĂ TIFF 2017

Jurnaliştii şi criticii de film interesaţi să acopere editorial ediţia a 16-a a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (2 - 11 iunie) se vor putea acredita în perioada 10 aprilie – 8 mai 2017, completând formularul de acreditare de pe www.tiff.ro. 

Data limită pentru trimiterea cererilor de acreditare este 8 mai. Cererile trimise după această dată nu vor fi luate în considerare.

Din cauza numărului mare de solicitări, acreditările de presă vor fi acordate în urma procesului de selecţie realizat de către membrii Biroului de presă. Cei care au fost acreditaţi la ediţiile trecute sunt rugaţi să ataşeze cererii materiale relevante despre festival.

Acreditarea de presă permite accesul jurnaliştilor la toate proiecţiile de film din cadrul TIFF, la conferinţele de presă organizate în timpul festivalului, la seminarii, workshop-uri, expoziţii şi alte evenimente deschise publicului larg.

În maxim 10 zile de la data trimiterii formularului de înscriere online, veţi fi anunţaţi privind acceptarea/ respingerea cererilor.

Dacă nu primiţi nici o notificare, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Presă TIFF.

 

Informatii solicitant
Informatii companie mass-media
Va rugam sa atasati un material realizat de dumneavoastră la editia precedenta TIFF si difuzat/publicat de institutia în numele căreia se solicită acreditarea sau, in caz ca solicitati acreditare pentru prima oara, un material despre un eveniment cultural la care ati luat parte.