„Carol” - proiecție în scop caritabil | TIFF

„Carol” - proiecție în scop caritabil

26.05.2016 23:37
Sâmbătă, 28 mai, ora 21.00, la Casa de Cultură a Studenților, are loc proiecția cu scop caritabil a filmului „Carol”. Fondurile vor fi donate către Hospice Casa Speranței.
Carol (r. Todd Haynes), film cu șase nominalizări la Oscar, cu actrițele Cate Blanchett și Rooney Mara în distribuție, relatează povestea a două femei din medii sociale diferite care devin protagonistele unei poveşti de dragoste în New York-ul anilor '50. Therese (Rooney Mara) este vânzătoare într-un magazin universal din Manhattan când o întâlneşte pe Carol (Cate Blanchett), o femeie atrăgătoare prizonieră într-un mariaj lipsit de dragoste. În curând legătura lor va deveni mai profundă, dar este societatea pregătită pentru ea?

Filmul a fost nominalizat la 6 premii Oscar la categoriile cea mai bună interpretare feminină în rol principal (Cate Blanchett), interpretare în rol secundar (Rooney Mara), cel mai bun scenariu, design de costume și coloană sonoră. La Globul de Aur a fost nominalizat la cinci categorii, printre care cel mai bun film, cea mai bună interpretare feminină în rol principal și rol secundar.

Fondurile strânse din vânzarea biletelor la proiecție vor fi donate Fundației Hospice Casa Speranței. Fondurile strânse sunt folosite pentru îngrijirea paliativă a copiilor care suferă de boli incurabile și limitatoare de viață.

HOSPICE Casa Speranței oferă îngrijire medicală pentru copiii și adulții diagnosticați cu boli incurabile, sprijin social și consiliere psiho-emoțională pentru aceștia și familiile lor. Serviciile sunt oferite gratuit în centrele de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere.

Biletele pot fi cumpărate de aici: http://tiff.biletmaster.ro/ron/Event/47003318/Carol