Filmul ESCAPE – o experiență virtuală 360° la TIFF | TIFF

Filmul ESCAPE – o experiență virtuală 360° la TIFF

03.06.2016 22:33

ESCAPE, Between the Limits, un film interactiv care implică realitatea virtuală 360°, regizat de Millo Simulov, va putea fi vizionat și experimentat sâmbătă și duminică, 4 și 5 iunie, în zona TIFF Lounge din Pața Unirii, începând cu ora 10.00 și până la 21.45. Sub pretextul unui Escape Room de ultimă generație, 7 tineri sunt ademeniți în mijlocul unui Reality Show extrem în care capcanele sunt adevărate și trebuie să găsească soluții contra cronometru. Totul este filmat chiar de unul dintre ei, spre deliciul publicului însetat de adrenalină. Din distribuție fac parte actorii Florin Piersic Jr., Paul Ipate, Pavel Ulici, Michaela Prosan, Anghel Damian, Alex Călin, Oana Nedelcu.

Regizorul filmului este Millo Simulov, un artist care inovează întotdeauna prin filmele sale. Este cunoscut pentru  Hello Kitty și Kiddo, primul film interactiv din România.

„Astfel de filmări 360 ° sunt o provocare. Cum fiecare unghi este văzut de cameră, platoul de filmare arată diferit față de ceea ce știm cu toții. Pentru a crea o poveste cât mai autentică și reală, am folosit figuri speciale, astfel încât spectatorul va avea parte de o experiență unică. Practic, a trebuit să  învățăm un nou limbaj cinematografic.”, spune Millo Simulov despre ESCAPE.

Filmul este produs de SPIDER, în co-producție cu The Temple.

Kit vizionare device VR – Oculus + căști + scaun + decor