Înscrieri pentru Transilvania Talent Lab | TIFF

Înscrieri pentru Transilvania Talent Lab

18.04.2017 16:14
Atelierul este deschis managerilor de săli de cinema. Termen limită pentru înscrieri: 4 mai 2017.

Noua ediție a atelierului Transilvania Talent Lab (TTL), care va avea loc între 6 și 10 iunie 2017 este dedicată reprezentanților asociațiilor care se ocupă în mod direct de programul unor cinematografe și managerilor de săli de cinema din România și din Republica Moldova.

TTL reprezintă o inițiativă unică, prin care organizatorii își propun să ofere un context propice formării profesioniștilor în domeniul cinematografic și al artelor vizuale. Participanții la acest program vor beneficia de o îndrumare profesionistă din partea unor experți, în cadrul unui curs intensiv. Programul este un pas important în introducerea lor în lumea industriei cinematografice europene.

Inițiativa vine într-un moment în care nu există programe de training profesioniste și de formare post-universitară pentru diferitele meserii din domeniul cinematografiei. Există programe de inițiere în animație, regie, scenaristică, actorie de film, dar nu și unul coerent destinat managementului unităților de cinema.

TTL are un scop precis, de a veni în sprijinul celor care conduc puţinele săli de cinema rămase deschise sau al celor care lucrează în mod direct cu autoritățile locale în ceea ce privește programul de filme prezentat, şi de a le oferi accesul la un training profesionist, cu experţi internaţionali.

Prin tematica acestui curs, se va urmări dezvoltarea calităților manageriale ale participanților și se va acorda o atenție deosebită mecanismelor de selecție a programului unui cinematograf, constituirii unor comunități de iubitori de film, cât și promovării şi marketingului.

Toți cei interesați sunt invitați să se înscrie. Nu este nevoie de o pregătire universitară în domeniul filmului. Însă experiența relevantă în domeniu, cât și derularea unor activități similare, vor fi obligatorii în procesul de selecție.

Workshop-ul se va desfăşura atât în limba română, cât şi în limba engleză.

Pentru înscrierea la TTL, este necesară crearea unui cont pe platforma eventival.eu urmând link-ul: https://vp.eventival.eu/tiff/2017

Întreg procesul de aplicare are loc online, nu sunt necesare materiale printate sau trimise prin poștă. Detalii, aici: http://tiff.ro/ttl/regulament

Dată limită pentru înscriere: 4 mai 2017

Participanții vor fi informați asupra rezultatelor selecției nu mai târziu de 10 mai 2017.