„Never Ending Story” – un documentar despre concertele Loredanei, în premieră la TIFFashion | TIFF

„Never Ending Story” – un documentar despre concertele Loredanei, în premieră la TIFFashion

31.05.2016 20:46

Vineri, 3 iunie, la cea de-a 15 ediţie TIFF poate fi văzut în premieră documentarul Never Ending Story, povestea unuia dintre primele mari concerte de la Sala Palatului post revoluţie - show-ul Dragoste. susţinut de Loredana în 2012.

Proiectat în secţiunea TIFFashion, filmul va fi urmat de un dialog între public, stilistul Loredanei, Radu Mada, şi regizorul filmului, Remus Achim, şi va fi însoţit de o expoziţie cu o selecţie dintre cele mai spectaculoase costume ale artistei.

Construit pe structura concertului Dragoste, documentarul oferă informaţii inedite despre colaborările Loredanei cu artişti că BUG Mafia sau Cristi Minculescu, dar şi informaţii despre cum se organizează un concert de o asemenea amploare, fiind un mic manual pentru orice artist care visează la un mega concert.

“Sunt încântată că publicul de la TIFF va putea viziona Never Ending Story! Este un documentar despre arta de a aduce în faţa publicului un spectacol muzical în România! Despre efortul unei echipe de muzicieni, dansatori, tehnicieni, ingineri de sunet, promoteri, producători, de a merge din oraş în oraş şi a fi în formă în fiecare seară în faţa spectatorilor, după drumuri lungi şi obositoare, într-o Românie în care multe din sălile de spectacol au rămas că acum 30 de ani. Despre bucuria de a cânta şi a te dărui în fiecare seară, necondiţionat!”, spune Loredana despre filmul pe care spectatorii de la TIFF îl vor putea vedea.

Din această toamnă, cei care iubesc atât filmul cât şi muzică, o vor putea vedea pe Loredana într-un musical inspirat de ultimele zile din viaţa lui Judy Garland, End of the Rainbow. Regizat de Răzvan Mazilu, musicalul îi mai are în distribuţie pe actorii Emilian Oprea (De ce eu?) şi Gelu Nitu.

Proiecţia filmului Never Ending Story - Loredana la Sala Palatului are loc în cinematograful Mărăşti de la ora 15.00, în cadrul secţiunii TIFFashion.