Au început înscrierile pentru TIFF 2013 | TIFF

Au început înscrierile pentru TIFF 2013

23.10.2012 17:05
Au început înscrierile pentru cea de-a 12-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania- TIFF, care va avea loc în perioada 31 mai-9 iunie 2013, la Cluj-Napoca.

 

Producătorul, sau distribuitorul ce deţine drepturile de proiecţie ale filmului trebuie să completeze online pe site-ul oficial al festivalului formularul de înscriere şi să trimită o copie printată a formularului împreună cu un DVD şi un sinopsis  la sediul festivalului până la data de 15 februarie 2013 (pentru filmele înscrise în competiţia oficială şi secţiunea Umbre-scurt şi lungmetraj) sau 15 martie 2013 (pentru filmele înscrise în competiţiile secţiunii Zilele Filmului Românesc- scurt şi lungmetraj).

Pentru regulament și înscriere vă rugăm accesați secţiunea Industrie.

Nu se percepe nicio taxa pentru înscriere.

Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) este organizat de Asociaţia Pentru Promovarea Filmului Românesc. Înfiinţat în 2002, este primul festival internaţional de film de lung-metraj din România.

În cei unsprezece ani de existenţă, TIFF a devenit un brand recunoscut în România nu numai pentru calitatea programelor prezentate, ci şi pentru organizarea excelentă, atmosfera efervescentă şi multitudinea de evenimente, de la seminarii şi workshopuri până la concerte şi petreceri.

La ediția din 2012 a festivalului, peste 67.000 de spectatori s-au bucurat de cele 241 de filme prezentate.

TIFF are ca obiectiv principal promovarea artei cinematografice prin prezentarea câtorva dintre cele mai însemnate filme ale momentului: filme care să reflecte atât originalitatea şi libertatea de exprimare, cât şi forme mai puţin obişnuite de limbaj cinematografic, sau noile curente ale culturii tinere.