Esti fan Stanley Kubrick? TIFF te premiaza! | TIFF

Esti fan Stanley Kubrick? TIFF te premiaza!

06.06.2012 19:00
Daca te numeri printre acei cinefili care au vazut toate filmele lui Stanley Kubrick...de cel putin 2 ori.

Daca ai putea oricand sa descrii in detaliu scenele din Odiseea Spatiala si crezi ca ai reusi sa reproduci fidel replici din Portocala Mecanica. Daca ti-ai propus sa bifezi toate evenimentele si proiectiile din cadrul retrospectivei integrale Stanley Kubrick de la TIFF!
TIFF si producatorul Jan Harlan ii recompenseaza pe cei mai infocati fani ai celebrului regizor.

Cei care ne trimit pana pe 8 iunie fotografii reprezentative care evoca pasiunea pentru munca lui Kubrick, surprinzand momente legate de Retrospectiva Integrala Stanley Kubrick de la TIFF (fie ca e vorba de proiectii, Q & A-uri, discutii, lansari de carte, expozitii, etc), pot castiga unul dintre cele doua premii: un album complet cu poze si discuri continand toate filmele semnate de Kubrick precum si un album semnat de Chris Baker, artistul conceptual al filmului A.I: Artificial Intelligence/ Inteligence.

Concursul se va desfasura pe pagina noastra de Facebook. Va rugam sa trimiteti pozele pe adresa online@tiff.ro pana pe 8 iunie la ora 06.00. Noi le vom uploada in albumul special creat pentru acest concurs pana la ora 09.00. Din acel moment, pana in 10 iunie la ora 21.00, va avea loc o jurizare in functie de like-urile si share-urile primite per poza, dupa cum urmeaza: 1 like = 1 punct, 1 share = 3 puncte.
Cel care strange cele mai multe puncte castiga  un album complet cu poze si discuri continand toate filmele semnate de Kubrick, iar cel clasat pe locul 2 isi va adjudeca un album semnat de Chris Baker, artistul conceptual al filmului A.I: Artificial Intelligence/ Inteligenţa artificială!

Castigatorii vor fi desemnati in 10 iunie, la ora 22.00.

 

CreaTIFFitatea fie cu voi!