Loteria nașterii - Proiecție specială la Casa TIFF în prezența regizorului | TIFF

Loteria nașterii - Proiecție specială la Casa TIFF în prezența regizorului

24.10.2012 01:26
Seria proiecțiilor speciale de la Casa TIFF continuă vineri, 26 octombrie, de la ora 20.00, cu documentarul „Loteria nașterii”, realizat de Raoul Martinez.

Filmul reprezintă prima parte a trilogiei „Să creăm libertate” și explorează relația dintre libertate, putere și control. Proiecția va avea loc în prezența regizorului, care va participa și la o sesiune de întrebări din partea publicului.

Filmul a fost produs împreună cu Joshua van Praag, iar coloana sonoră a fost realizată de Nico de Transilvania. Printre cei care apreciază documentarul se numără actorii Colin Firth și Alan Rickman, precum și Elliot Grove, inițiatorul Festivalului de Film Raindance. 

După proiecție, organizatorii au pregătit o petrecere unde va mixa Nico de Transilvania. DJ-ița originară din Ardeal a pregătit un mix de muzică vintage combinată cu un funk proaspăt, cu influențe balcanice. Nico a mai mixat la Cluj în cadrul ediției din acest an a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), unde s-a bucurat de aprecierea pasionaților de gen.

Intrarea la eveniment costă 20 de lei pentru film și petrecere și include o băutură din partea casei. Cei care doresc să participe doar la film sau doar la petrecere vor plăti 10 lei (fără băutură din partea casei).