Înscrieri - TPS Workshop 2018

 

Cea de-a 5a ediție a Transilvania Pitch Stop (TPS), va avea loc  în perioada 28 mai – 2 iunie 2018, în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF.17). Pentru secțiunea “Workshop” a TPS pot aplica doar regizori din Romania și Republica Moldova aflați la primul sau al doilea lungmetraj.

Pentru a înscrie proiectul, este necesară crearea unui cont pe platforma eventival.eu, la acest link: https://vp.eventival.eu/tiff/2018

Toate documentele necesare pentru finalizarea aplicației pot fi găsite consultând regulamentul TPS. Întreg procesul de aplicare are loc online, nu sunt necesare materiale printate sau de a fi trimise prin poștă.

Deadline pentru înscrieri: 8 aprilie 2018.

Participanții vor fi informați asupra rezultatelor selecției nu mai târziu de 1 mai 2018. Detalii, pe www.tiff.ro și la adresa de mail [email protected].

Regizorii și producătorii celor cinci proiecte selecționate vor fi invitați la TIFF.17, unde, în cadrul unui atelier-maraton de șase zile, se vor forma grupuri de lucru - echipa proiectului și trainerii. Accentul activității în grup va fi pus pe idei eficiente de „vânzare” a proiectului în fața unor potențiali parteneri instituționali și finanțatori, pregătirea pitch-ului, dar și pe consultanța la nivel de scenariu și structură dramaturgică din partea trainerilor și experților implicați.

Prin parteneriatele cu festivaluri internaționale de film, unde proiecte TPS câștigătoare vor fi invitate să participe la evenimentele de industrie organizate de aceștia, TPS susține astfel primii pași către finanțarea celor mai promițătoare proiecte de film, facilitându-le vizibilitatea la nivel internațional.