TIFF 2011 down. Next TIFF 2012! | TIFF

TIFF 2011 down. Next TIFF 2012!

În biroul Nostalgia e liniște. Doar câteva vorbe se mai aud, iar pe fundal ascultăm Șuie Paparude, cu gândul la petrecerea de închidere. De fapt peste tot în Cluj e liniște. O Duminică obișnuită, o duminică în care lumea adună amintirile din ultimile 9 zile și încearcă să trăiască la maxim ce-a mai rămas din TIFF. Câteva filme și multe articole prin presă, pe bloguri și prin DigesTIFF (AperiTIFF-ul de final), Nimeni nu știe când s-a terminat, dar toată lumea e conștientă că asta a fost tot pentru anul acesta.

Nu-i bai, ridicăm fruntea, ne apucăm de treabă și punem la cale ediția a 11-a. Care o va întrece pe cea de anul acesta doar pentru că TIFF-ul evoluează din prima clipă. În primul an o mână de oameni s-au pus pe treabă și au crescut de la idee la cel mai important festival de film din țară și cel mai viu moment al Clujului. Le mulțumim pentru asta și suntem mândri că acum, după zece ani, suntem alături de ei să contribuim și noi, cum putem, la povestea TIFF.

N-ar trebui să fie un articol de mulțumiri, cum n-ar trebui să fie un articol de final, dar mâinile noastre nu pot să tasteze altceva. Simți nevoia să mulțumești pentru că orice final te obligă să faci o retrospectivă. Mulțumim și vouă, publicul TIFF, cei care umpleți sălile de cinema până la refuz și ne motivați să continuăm nebunia asta frumoasă ca să vă facem fericiți și să vă răsplătim fidelitatea și entuziasmul cu care ne primiți an de an. Mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat de-a lungul vremii, fie ca sponsori, fie ca prieteni sau chiar criticilor acizi.

Pe final de articol (nu de TIFF) mai avem câțiva oameni ce trebuie menționați și apreciați pentru munca lor și pentru sprijinul pe care ni l-au oferit. Aici intră colegii din biroul Nostalgia. Fără de care alimentara și restaurantul a căror loc l-am luat ar fi rămas doar spații goale, fără pic de viață. Mulțumim AperiTIFF, TIFFtv, departamentului de PRESS & PR și departamentului de IT (oameni pe care i-am stresat de fiecare dată când a picat netul sau când nu mai funcționau imprimantele).

Dacă îmi permiteți, eu (Bogdan) vreau să mulțumesc personal colegilor mei de pe departamentul de online. Colegi care timp de câteva zile mi-au devenit familie și m-au învățat extrem de multe lucruri despre mine. Marian (coordonatorul bloggerilor oficiali), Codruța (cu care am lucrat incredibil de fain și căreia îi rămân recunoscător pentru că a avut răbdarea să mă suporte până acum) și Flavia (coordonatoarea noastră, omul din spatele unui laptop incredibil de plin, omul superb care a avut curajul să ia în mâini acest departament).

TIFF fericit în continuare! :)

Categorie blog: 
Anul: