Politică bilete TIFF.18

INFORMAŢII BILETE TIFF 2019

VÂNZAREA BILETELOR:

ON-LINE,  începând din 20.05.2019 pe tiff.eventbook.ro și prin aplicația mobilă a festivalului, TIFF 2019. Biletele cumpărate prin sistemul on-line sau direct prin aplicaţie se supun aceloraşi reguli prezentate în politica oficială de bilete a festivalului.

DE LA CASIERIILE TIFF, începând de luni, 27 mai 2019:
 

Cinema FLORIN PIERSIC, Piața Mihai Viteazul, nr. 11

Cinema VICTORIA, B-dul Eroilor, nr. 51

Info Point IULIUS, str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 53 B

Casa TIFF, str. Universităţii, nr. 6 (doar pentru invitaţi şi persoanele acreditate)

 

iar din 31 mai în:

Cinema City IULIUS, str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 53 B

Piaţa Unirii

Casa de Cultură a Studenţilor, Piaţa Lucian Blaga, nr. 1-3

Universitatea Sapientia,str. Calea Turzii, nr. 4

Cinema ARTA, strada Universitatii, nr. 3

 

programul casieriilor fiind următorul:

Luni, 27 mai – joi, 30 mai: 11:00 - 18:00;

Vineri, 31 mai – duminică, 9 iunie: 09:00 - 23:00.

 

Toate aceste puncte de vânzare dispun de bilete pentru toate locațiile festivalului, iar pentru Institutul Francez, Cinema MĂRĂŞTI, Cinema DACIA, IULIUS PARK OPEN AIR sau pentru alte evenimente speciale, se vor putea achiziționa bilete și din locațiile respective, cu o oră înaintea fiecărei proiecții.

Toți deținătorii de acreditări trebuie să își procure bilete cu valoare zero de la casieriile festivalului sau de pe tiff.eventbook.ro

 

PREȚURILE BILETELOR

BILETE CU PREȚ REDUS:

 • Bilet de intrare unic achiziționat în avans: 12 lei (valabil pentru o singură proiecţie, procurat cu minim o zi înaintea proiecției)
 • Accesul este gratuit la proiecţiile Someș Open Air (Plaja Grigorescu) şi la concertele de la Casa TIFF

 

BILETE CUMPĂRATE ÎN ZIUA PROIECŢIEI FILMULUI:

 • Bilet de intrare unic (valabil pentru o singură proiecţie) pentru toate categoriile de spectatori: 15 lei.

 

BILETE PENTRU EVENIMENTELE SPECIALE:

 • Bilet pentru proiecţiile în aer liber din Piața Unirii Open Air, Iulius Park Open Air și Institutul Francez Cluj: 12 lei
 • Bilet pentru proiecţiile din cadrul EducaTIFF: 12 lei
 • Bilet pentru proiecţiile de la Cinema Mărăşti și Cinema Dacia: 12 lei
 • Bilet pentru Gala de deschidere: 30 lei* (Piața Unirii Open Air, 31.05)
 • Bilet pentru proiecţia specială „Faţă în faţă”, în prezenţa actorului Nicolas Cage: 30* lei (Piața Unirii Open Air, 01.06)
 • Bilet pentru proiecţiile sau evenimentele din cadrul Weekend la Castel: 20* lei (Castelul Banffy, 01.06 si 02.06)
 • Bilet pentru Concerte, cine-concerte si alte evenimente speciale: 30* lei
 • Bilet pentru proiecțiile Film Food: 130 lei*
 • Bilet pentru Ceremonia de închidere: 50 lei* (Teatrul Naţional, 09.06)
BILETE PENTRU evenimentele din cadrul InfiniTIFF:
 • Bilet pentru Summit InfiniTIFF: 30 lei*
 • Bilet pentru proiecţiile din cadrul VR CINEMA: 12 lei (achiziţionat în avans), 15 lei (achiziţionat în ziua proiecţiei)

 

CARDURI TIFF:

Cardurile TIFF pot fi achiziționate exclusiv online pe tiff.eventbook.ro. La finalizarea tranzacției, posesorii vor primi, automat, prin emailul completat în formularul de achiziție, un cod unic pe care îl vor folosi ulterior pentru achiziționarea de bilete la proiecțiile și evenimentele speciale dorite.

Cardurile achiziționate până în data 17 mai 2019 beneficiază de promoția early booking ce se va derula în perioada 18 mai 2019 (ora 00.00) – 19 mai 2019 (ora 23.59). Posesorii vor avea 48 de ore la dispoziție pentru a-și procura în avans biletele la orice film sau eveniment special din programul TIFF 2019, în limita tipului de card achiziționat. După data de 20 mai 2019, achiziția biletelor se face în funcție de locurile disponibile la fiecare eveniment în parte.

 • TIFF X-Card: 100 lei. Card-ul garantează accesul la 10 proiecţii la alegere, cu excepţia evenimentelor speciale marcate cu asterisc (*). La achiziționarea acestui tip de abonament posesorii vor primi bonus un bilet individual la unul dintre evenimentele speciale ale festivalului (concerte, cine-concerte), la alegerea organizatorului.

La achiziția acestui tip de abonament vi se va emite automat un card virtual. Acest tip de card nu va fi printat. În baza codului unic afișat pe cardul virtual veți putea procura bilete atât online de pe site-ul tiff.eventbook.ro, cât și de la casieriile TIFF.

 • TIFF SuperCard: 300 lei. Card-ul garantează accesul la 30 de proiecții la alegere şi la 3 evenimente speciale la alegere (cu excepția proiecțiilor Film Food și a Ceremoniei de Închidere).
 • TIFF Iron Card: 800 lei.  Card-ul garatează accesul la un total de 35 de proiecții, evenimente speciale și petreceri ale festivalului, cu excepția proiecțiilor Film Food, a recepțiilor oficiale și evenimentelor dedicate presă.

Cardurile în format fizic se emit doar pentru abonamentele SuperCard și IronCard, în perioada 27 mai – 31 mai, de la biroul de Ticketing din incinta Casei TIFF (str. Universității nr 6). Posesorii nu sunt obligați să dețină carduri fizice, ei putând utiliza codul unic pe care îl primesc la achiziția cardurilor pentru orice rezervare efectuează.

Deţinătorii de carduri îşi vor putea procura bilete pentru orice film din programul TIFF, în limita locurilor libere, prin prezentarea cardului la orice casierie TIFF și online pe site-ul  tiff.eventbook.ro/. Aceștia vor putea viziona maxim 6 proiecţii pe zi şi nu pot procura două bilete la aceeaşi proiecţie.

 

POLITICA DE ACCES:

Accesul la eveniment se face prin scanarea biletului, fie printat, fie în format electronic, de pe dispozitivele mobile. Accesul este posibil doar pe baza unui bilet valabil la proiecția respectivă (exceptând copiii sub 3 ani, care nu ocupă un loc individual).

Cu 5 minute înaintea începerii oricărei proiecţii, se va permite intrarea în sală a deţinătorilor de acreditări TIFF care nu au reuşit să îşi procure BILETE DE INTRARE, cu condiţia să existe locuri libere în sală.

ATENŢIE! Locurile în sală sunt garantate până cu 5 minute înainte de începerea proiecției. De asemenea, după începerea proiecției, accesul în sală este interzis!

Înainte de începerea fiecărui film va exista posibilitatea achiziționării de bilete, în limita locurilor disponibile în sală. 

Locurile nu sunt alocate și sunt disponibile la alegerea spectatorului.

Filmele din cadrul festivalului pot conține scene de sex, violență sau limbaj licențios, astfel că vă recomandăm să verificați descrierea acestora din programul oficial înainte de a cumpăra biletele.

Accesul cu animale de companie nu este permis în incinta sălilor de cinema. 

 

În caz de ploaie:

 • Proiecţia zilnică a filmului din PIAȚA UNIRII OPEN AIR, ora 21.45, va avea loc în aceeaşi seară la Casa de Cultură a Studenţilor, începând cu ora 23.00. Biletele cumpărate pentru filmul din PIAŢA UNIRII îşi păstrează valabilitatea.
 • Proiecția zilnică a filmului din IULIUS PARK OPEN AIR va avea loc în aceeași seară la Cinema Mărăști, începînd cu ora 22.00. Biletele cumpărate pentru filmul din IULIUS PARK OPEN AIR își păstrează valabilitatea.
 • Proiecţiile de la Someş Open Air se vor muta la Cinema Dacia, de la ora 23.00, la aceste proiecţii accesul fiind gratuit.

Pentru proiecţiile unde accesul este liber, este necesară procurarea unui bilet cu valoare zero de la orice casierie TIFF, pentru acces în sală, în limita locurilor disponibile. De la această regulă fac excepţie proiecţiile care vor avea loc la Someş Open Air.

 

ANULARE BILETE ȘI RAMBURSARE BANI

Biletele achiziționate nu pot fi anulate sau schimbate. Se returnează contravaloarea biletelor doar în cazul în care proiecția este anulată din motive tehnice. De asemenea, nu se returnează contravaloarea biletelor nefolosite din pachetul de abonamente.

 

CINEMATOGRAFE:

FLORIN PIERSIC, Piaţa Mihai Viteazul, nr. 11,

VICTORIA, B-dul Eroilor, nr. 51,

ARTA, str. Universității, nr. 3

CASA DE CULTURĂ A STUDENŢILOR, Piaţa Lucian Blaga, nr. 1-3,

PIAȚA UNIRII OPEN AIR,

CINEMA CITYIULIUS, str. Alexandu Vaida Voevod, nr. 53 B,

IULIUS PARK OPEN AIR, str. Alexandu Vaida Voevod, nr. 53 B,

INSTITUTUL FRANCEZ CLUJ, str. I.C. Brătianu, nr. 22,

SOMES OPEN AIR (Plaja Grigorescu)

CINEMA MĂRĂȘTI, str. Aurel Vlaicu, nr. 3,

CINEMA DACIA, str. Bucegi, bl A1

UNIVERSITATEA SAPIENTIA, str. Calea Turzii, nr. 4

 

Pentru orice alte informaţii sau neclarități, vă rugăm să ne contactați pe adresa email ticketing@tiff.ro.