infiniTIFF Summit

infiniTIFF Summit este o oportunitate pentru schimb de cunoștințe și networking interdisciplinar în domeniul producției virtuale.

Condusă de prezentatori care inspiră, această conferință de jumătate de zi se adresează profesioniștilor din cinematografie, business, IT, tehnologie, design etc. care sunt interesați să exploreze modul în care producția virtuală reconfigurează procesele de producție și viitorul produselor audiovizuale. Acum că uneltele virtuale dezvoltate pentru mega-producții sunt la îndemâna filmelor independente și cu buget mai mic, producția virtuală oferă noi oportunități pentru creativi și antreprenori.

Cum poate producția virtuală să eficientizeze producția de film din punct de vedere financiar, dar și al conținutului? Ce efect are reconfigurarea radicală a producției asupra poveștilor spuse pe marele și micul ecran? Cum pot fi create rețele locale agile care să răspundă nevoilor proiectelor internaționale? Cum se poate adapta mâna de lucru la cerințe, metode și unelte în permanentă schimbare? Și, nu în ultimul rând, cum pot diferite industrii ca cinematografia, jocurile video și tehnologia, să colaboreze în moduri noi și eficiente?

Programul infiniTIFF Summit caută să inspire prin conținut și prin oferta de networking structurat, dar și să inițieze un dialog interdisciplinar între diverse industrii implicate. Drept urmare, un forum de pitching deschis oferă oportunitatea celor interesați - antreprenori, freelanceri, cercetători etc. - de a face prezentări de un minut pentru produse, servicii, abilități sau nevoi specifice.

Mai multe detalii curând.

Aplicație pentru pitch-ul de 1 minut