Documentarul Generația Woodstock - disponibil pe platforma de streaming TIFF Unlimited după premiera de la TIFF | TIFF

Documentarul Generația Woodstock - disponibil pe platforma de streaming TIFF Unlimited după premiera de la TIFF

08.06.2019 15:23

TIFF Unlimited, platforma de streaming a Festivalul Internațional de Film Transilvania ce continuă online experiența de festival, aduce la două zile de la lansare o surpriză pentru cinefili. Extrem de apreciat după unica proiecție din cadrul TIFF, la cererea publicului, documentarul Generația Woodstock (Woodstock: Three Days that Defined a Generation) va fi de astăzi disponibil pe unlimited.tiff.ro.

The festival must go on. Anytime. Online.

Așa cum a promis încă de la lansare, TIFF Unlimited vine în întâmpinarea dorinței publicului cinefil de a regăsi online filmele pe care dorește să le revadă sau pe care le-a ratat la TIFF, dar mai ales oferă cinefililor de pe întreg teritoriul României posibilitatea de a gusta astfel din experiența TIFF.

Lansat recent la Tribeca Film Festival din New York, documentarul care marchează aniversarea a 50 de ani de la prima ediție a legendarului festival de muzică Woodstock - Generația Woodstock/ Woodstock: Three Days that Defined a Generation - reia povestea celor trei zile care aveau să schimbe modul în care o întreagă generație avea să abordeze muzica, artele, dar și politica și drepturile sociale.

Titlul se adaugă celor 51 de filme deja disponibile pe unlimited.tiff.ro din 6 iunie. Abonații din România au acces la un catalog de titluri unanim apreciate, filme reper pentru cinematograful de artă al ultimului deceniu, premiate sau prezentate în marile festivaluri internaționale sau la TIFF.