Politică bilete TIFF.19 | TIFF

Politică bilete TIFF.19

INFORMAŢII BILETE TIFF 2020

 

VÂNZAREA BILETELOR:

 

ON-LINE,  începând din 22 iulie pe tiff.eventbook.ro și prin aplicația mobilă a festivalului, TIFF 2020. Biletele cumpărate prin sistemul on-line sau direct prin aplicaţie se supun aceloraşi reguli prezentate în politica oficială de bilete a festivalului.

 

 

DIN PIAȚA UNIRII, începând de luni, 27 iulie 2020:
 

programul casieriilor fiind următorul:

Luni, 27 iulie – joi, 30 iulie: 10:00 - 20:00;

Vineri, 31 iulie – duminică, 9 august: 09:00 - 00:00.

 

 

ATENŢIE!

Recomandăm procurarea biletelor online, pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2. Va exista un singur punct de vânzare a biletelor, in Piața Unirii, ce va fi deschis pe toată perioada de desfășurare a festivalului, conform programului de mai sus.

 

Toți posesorii de acreditări trebuie să își procure bilete cu valoare zero de la casieriile festivalului sau de pe tiff.eventbook.ro.

 

PREȚURILE BILETELOR

  • Bilet de intrare single (valabil pentru o singură proiecţie, pentru o singură persoană) pentru toate categoriile de spectatori: 20 lei
  • Bilet de intrare combo (valabil la o singură proiecție, pentru două persoane) pentru toate categoriile de spectatori: 35 lei

BILETE PENTRU EVENIMENTELE SPECIALE:

  • Bilet pentru proiecţiile din cadrul EducaTIFF: 15 lei
  • Bilet pentru Gala de deschidere: 30 lei* (Piața Unirii Open Air, 31.07)
  • Bilet pentru Ceremonia de închidere: 50 lei* (Piața Unirii Open Air, 08.08)
  • Bilet pentru Concert Surorile Osoianu și proiecție specială „Lemn”: 50 lei* (Vlaha, Arkhai Sculpture Park, 07.08)
  • Bilet pentru Concert Vița de Vie și filmul-manifest al lui Ștefan Mandachi „30 de ani și 15 minut”: 50 lei* (Vlaha, Arkhai Sculpture Park, 08.08)

 

POLITICA DE ACCES:

Accesul la eveniment se face prin scanarea biletului, fie printat, fie în format electronic, de pe dispozitivele mobile. Accesul este posibil doar pe baza unui bilet valabil la proiecția respectivă.

 

Pentru proiecțiile cu accesul liber, este necesară procurarea unui bilet cu valoare zero, în limita locurilor disponibile.

 

În cazul proiecțiilor care apar sold-out, vă recomandăm totuși verificarea disponibilității unor extra-bilete cu două ore înainte de proiecție, atunci când eventualele locuri rămase neocupate vor fi repuse în vânzare.

 

ATENŢIE!

Pentru siguranța dumneavoastră, la intrare se va efectua un triaj observațional și nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree). La intrarea in perimetrul proiecției, se va verifica temperatura fiecărui spectator. Persoanele care refuză verificarea temperaturii sau a căror temperatură depășește 37,3 grade Celsius nu vor avea acces în perimetrul evenimentului. Este obligatorie folosirea măștii pe tot parcursul evenimentului!

 

Respectarea distanțării de minimum 1,5 metri între persoane este obligatorie de la intrarea în incinta unde se va desfășura proiecția și până la părăsirea locului unde se desfășoară evenimentul. Nu aveți voie să schimbați amplasamentul scaunelor!

 

 

Vă recomandăm să aveți la voi mască, dezinfectant de mâini, respectiv pelerină și pătură, în caz de condiții meteorologice mai puțin prielnice.

 

Filmele din cadrul festivalului pot conține scene de sex, violență sau limbaj licențios, astfel că vă recomandăm să verificați descrierea acestora din programul oficial înainte de a cumpăra biletele.

 

 

ANULARE BILETE ȘI RAMBURSARE BANI

 

Biletele achiziționate nu pot fi anulate sau schimbate.

 

Se returnează contravaloarea biletelor doar în cazul în care proiecția este anulată în avans din motive tehnice, condiții meteorologice nefavorabile sau alte cazuri de forță majoră. Urmăriți site-ul oficial al festivalului tiff.ro, respectiv tiff.eventbook.ro pentru informații referitoare la reprogramarea proiecțiilor.

 

Contravaloarea biletelor nu se returnează în situația în care condițiile meteo se deteriorează după începerea proiecției.

 

De asemenea, nu se returnează contravaloarea biletelor nefolosite din pachetul de abonamente.

 

 

CINEMATOGRAFE ÎN AER LIBER:

 

PIAȚA UNIRII

MUZEUL DE ARTĂ, str. Piața Unirii, nr. 30

BÁTHORY, Curtea Liceului Teoretic „Báthory István”, str. Mihail Kogălniceanu nr. 2

COȘBUC, Curtea Liceului Național „George Coșbuc”, str. Avram Iancu, nr. 70-72

APÁCZAI, Curtea Liceului Teoretic „Apáczay Csere János”, str. Ion I. C. Brătianu, nr. 26

EPISCOPIA UNITARIANĂ, acces din str. Brassai nr. 8-10

USAMV, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, Calea Mănăștur 3-5

IULIUS PARC, str. Alexandu Vaida Voevod, nr. 53 B,

CLUB TRANSILVANIA, B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 41

HOIA, Aleea Muzeului Etnografic

UBB, Curtea Universitătii Babeș Bolyai, acces din strada Ion I. C. Brătianu, nr. 22

BONȚIDA, Castelul Bánffy

VLAHA, Arkhai Sculpture Park

 

 

Pentru orice alte informaţii sau neclarități, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email ticketing@tiff.ro.