Politică bilete TIFF.20 | TIFF

Politică bilete TIFF.20

INFORMAŢII BILETE TIFF 2021

 

VÂNZAREA BILETELOR:

 

ON-LINE,  începând din 14 iulie pe tiff.eventbook.ro și prin aplicația mobilă a festivalului, TIFF 2021. Biletele cumpărate prin sistemul on-line sau direct prin aplicaţie se supun aceloraşi reguli prezentate în politica oficială de bilete a festivalului.

DE LA CASIERIILE TIFF, începând de luni, 19 iulie 2021:

Cinema FLORIN PIERSIC, Piața Mihai Viteazul, nr. 11

Cinema VICTORIA, B-dul Eroilor, nr. 51

iar din 23 iulie în:

Piaţa Unirii

programul casieriilor fiind următorul:

Luni, 19 iulie – joi, 22 iulie: 11:00 - 19:00;

Vineri, 23 iulie – duminică, 1 august: 09:00 - 23:00.

ATENŢIE!

Recomandăm procurarea biletelor online. Vor exista doar trei puncte de vânzare a biletelor, la Cinema Florin Piersic, Cinema Victoria si in Piața Unirii, ce vor fi deschise pe toată perioada de desfășurare a festivalului, conform programului de mai sus.

Toți posesorii de acreditări trebuie să își procure bilete cu valoare zero de la casieriile festivalului sau de pe tiff.eventbook.ro.

PREȚURILE BILETELOR

 • Bilet de intrare unic (valabil pentru o singură proiecţie) pentru toate categoriile de spectatori: 20 lei.
 • Bilet matineu (valabil pentru proiecțiile din intervalul orar 09.00 – 14.00): 15 lei

BILETE CU PREȚ SPECIAL:

 • Bilet pentru proiecţiile în aer liber: 15 lei
 • Bilet pentru proiecţiile din cadrul EducaTIFF: 15 lei
 • Bilet pentru proiecţiile de la Cinema Mărăşti și Cinema Dacia: 15 lei
 • Bilet pentru Gala de deschidere: 50 lei*
 • Bilet pentru Ceremonia de închidere: 50 lei*
 • Bilet pentru Concerte, cine-concerte: 30 lei*
 • Bilet pentru cine-concert: MÚM plays Menschen am Sonntag (Islanda), în cadrul Weekend la Castel: 50 lei*
 • Bilet pentru proiecțiile Film Food: 150 lei*
 • Bilet pentru evenimentul special Sergei Polunin: Up, Close and Personal:

Categoria A – 300 lei*, Categoria B – 200 lei*, Categoria C -125 lei*

CARDURI TIFF:

Cardurile TIFF pot fi achiziționate exclusiv online pe tiff.eventbook.ro. La finalizarea tranzacției, posesorii vor primi, automat, prin emailul completat în formularul de achiziție, un cod unic pe care îl vor folosi ulterior pentru achiziționarea de bilete la proiecțiile și evenimentele speciale dorite.

 • TIFF Card.10: 170 lei. Card-ul garantează accesul la 10 proiecţii la alegere, cu excepţia evenimentelor speciale marcate cu asterisc (*).

La achiziția acestui tip de abonament vi se va emite automat un card virtual. Acest tip de card NU va fi printat. În baza codului unic afișat pe cardul virtual veți putea procura bilete atât online de pe site-ul tiff.eventbook.ro, cât și de la casieriile TIFF.

De asemenea, la achiziţia acestui abonament veţi primi un voucher cu o reducere de 25% din valoarea abonamentului pe 1 an de zile la TIFF Unlimited (unlimited.tiff.ro), platforma de video streaming a festivalului.

 • TIFF Card: 375 lei. Card-ul garantează accesul la 25 de proiecții, dintre care și 3 evenimente speciale la alegere (cu excepția proiecțiilor Film Food, a Ceremoniei de Închidere, a evenimentului special Sergei Polunin: Up, Close and Personal).

De asemenea, la achiziţia acestui abonament veţi primi un voucher cu o reducere de 50% din valoarea abonamentului pe 1 an de zile la TIFF Unlimited (unlimited.tiff.ro), platforma de video streaming a festivalului.

 • Gold Card: 1000 lei.  Card-ul garatează accesul la un total de 30 de proiecții, evenimente speciale și petreceri ale festivalului, cu excepția proiecțiilor Film Food, a Ceremoniei de Închidere, a evenimentului special Sergei Polunin: Up, Close and Personal, a recepțiilor oficiale și evenimentelor dedicate presă.

De asemenea, la achiziţia acestui abonament veţi primi un voucher cu o reducere de 50% din valoarea abonamentului pe 1 an de zile la TIFF Unlimited (unlimited.tiff.ro), platforma de video streaming a festivalului.

Cardurile în format fizic se emit doar pentru abonamentele TIFF Card și Gold Card, în perioada 21 – 23 iulie, de la biroul de Ticketing din Piața Unirii. Posesorii nu sunt obligați să dețină carduri fizice, ei putând utiliza codul unic pe care îl primesc la achiziția cardurilor pentru orice rezervare efectuează.

Deţinătorii de carduri îşi vor putea procura bilete pentru orice film din programul TIFF, în limita locurilor libere, prin prezentarea cardului la orice casierie TIFF și online pe site-ul  tiff.eventbook.ro/. Aceștia vor putea viziona maxim 6 proiecţii pe zi şi nu pot procura două bilete la aceeaşi proiecţie.

POLITICA DE ACCES:

Accesul la eveniment se face prin scanarea biletului, fie printat, fie în format electronic, de pe dispozitivele mobile. Accesul este posibil doar pe baza unui bilet valabil la proiecția respectivă (exceptând copiii sub 3 ani, care nu ocupă un loc individual).

Cu 5 minute înaintea începerii oricărei proiecţii, se va permite intrarea în sală a deţinătorilor de acreditări TIFF care nu au reuşit să îşi procure BILETE DE INTRARE, cu condiţia să existe locuri libere în sală.

Locurile în sală sunt garantate până cu 5 minute înainte de începerea proiecției. De asemenea, după începerea proiecției, accesul în sală este interzis! Locurile nu sunt alocate și sunt disponibile la alegerea spectatorului.

Filmele din cadrul festivalului pot conține scene de sex, violență sau limbaj licențios, astfel că vă recomandăm să verificați descrierea acestora din programul oficial înainte de a cumpăra biletele.

Accesul cu animale de companie nu este permis în incinta sălilor de cinema. 

ATENŢIE!

Accesul spectatorilor la proiecțiile de film se va face cu obligativitatea purtării măștii pe toată durata evenimentului, conform Hotărârii de Guvern nr. 29 din 14.05.2021.

În cadrul evenimentului special Sergei Polunin: Up, Close and Personal, va fi permis doar accesul persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, a celor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii evenimentului si al persoanelor care prezintă rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înaintea începerii evenimentului.

Politica de bilete poate suferi modificări în funcție de legile și normele în vigoare la data evenimentului.

 

În caz de ploaie:

Biletele cumpărate pentru proiecțiile care se mută în interior îşi păstrează valabilitatea.

 • Proiecţia zilnică a filmului din PIAȚA UNIRII OPEN AIR, ora 21.45, va avea loc în aceeaşi seară la Casa de Cultură a Studenţilor, începând cu ora 23.00.
 • Proiecția zilnică a filmului din IULIUS PARK OPEN AIR va avea loc în aceeași seară la Cinema Mărăști, începînd cu ora 22.30.
 • Proiecţia zilnică a filmului de la USAMV, ora 21.45, va avea loc în aceeaşi seară la Cinema Florin Piersic, începând cu ora 23.00.
 • Proiecţia zilnică a filmului de la UBB Open Air, ora 22.00, va avea loc în aceeaşi seară la Cercul Militar, începând cu ora 23.00.
 • Proiecţia zilnică a filmului de la CETĂȚUIE OPEN AIR, ora 21.45, va avea loc în aceeaşi seară la Cinema Dacia Mănăștur, începând cu ora 23.00.

ANULARE BILETE ȘI RAMBURSARE BANI

Biletele achiziționate nu pot fi anulate sau schimbate. Se returnează contravaloarea biletelor doar în cazul în care proiecția este anulată în avans din motive tehnice, condiții meteorologice nefavorabile sau alte cazuri de forță majoră. Urmăriți site-ul oficial al festivalului tiff.ro, respectiv tiff.eventbook.ro pentru informații referitoare la reprogramarea proiecțiilor.

Contravaloarea biletelor nu se returnează în situația în care condițiile meteo se deteriorează după începerea proiecției.  De asemenea, nu se returnează contravaloarea biletelor nefolosite din pachetul de abonamente.

CINEMATOGRAFE:

FLORIN PIERSIC, Piaţa Mihai Viteazul, nr. 11,

VICTORIA, B-dul Eroilor, nr. 51,

ARTA, str. Universității, nr. 3

CASA DE CULTURĂ A STUDENŢILOR, Piaţa Lucian Blaga, nr. 1-3,

PIAȚA UNIRII OPEN AIR,

IULIUS PARC OPEN AIR, str. Alexandu Vaida Voevod, nr. 53 B,

CERCUL MILITAR, B-dul Eroilor, nr. 51

CINEMA MĂRĂȘTI, str. Aurel Vlaicu, nr. 3,

CINEMA DACIA, str. Bucegi, bl A1

MUZEUL DE ARTĂ, str. Piața Unirii, nr. 30

USAMV, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, Calea Mănăștur 3-5

UBB OPEN AIR, Curtea Universitătii Babeș Bolyai, acces din strada Ion I. C. Brătianu, nr. 2

PARC POLIGON FLOREȘTI, strada Sub Cetate, nr. 13, Parcul Poligon, Florești

CETĂȚUIE OPEN AIR, strada Călărașilor, nr. 1 D

CASTELUL BÁNFFY BONȚIDA, DJ161, localitatea Bonțida

ARKHAI SCULPTURE PARK VLAHA, Strada Principală nr. 442, localitatea Vlaha

Pentru orice alte informaţii sau neclarități, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email ticketing@tiff.ro.