Politică bilete TIFF.21 | TIFF

Politică bilete TIFF.21

INFORMAŢII BILETE TIFF 2022

 

VÂNZAREA BILETELOR:

 

ON-LINE,  începând din 10 iunie pe tiff.eventbook.ro și prin aplicația mobilă a festivalului, TIFF 2022. Biletele cumpărate prin sistemul on-line sau direct prin aplicaţie se supun aceloraşi reguli prezentate în politica oficială de bilete a festivalului.

DE LA CASIERIILE TIFF, începând de luni, 13 iunie 2022:

Cinema FLORIN PIERSIC, Piața Mihai Viteazul, nr. 11

Cinema VICTORIA, B-dul Eroilor, nr. 51

Piaţa Unirii

iar din 17 iunie în:

Cinema ARTA

Universitatea SAPIENTIA

programul casieriilor fiind următorul:

Luni, 13 iunie – joi, 16 iunie: 11:00 - 19:00;

Vineri, 17 iunie – duminică, 26 iunie: 09:00 - 23:00.

ATENŢIE!

Recomandăm procurarea biletelor online. Vor exista doar patru puncte de vânzare a biletelor, la Cinema Florin Piersic, Cinema Victoria, Cinema Arta, Universitatea Sapientia si in Piața Unirii, ce vor fi deschise pe toată perioada de desfășurare a festivalului, conform programului de mai sus.

Toți posesorii de acreditări trebuie să își procure bilete cu valoare zero de la casieriile festivalului sau de pe tiff.eventbook.ro.

PREȚURILE BILETELOR

 • Bilet de intrare unic (valabil pentru o singură proiecţie) pentru toate categoriile de spectatori: 20 lei.
 • Bilet matineu (valabil pentru proiecțiile din intervalul orar 09.00 – 14.00): 15 lei

BILETE CU PREȚ SPECIAL:

 • Bilet pentru proiecţiile în aer liber: 15 lei
 • Bilet pentru proiecţiile din cadrul EducaTIFF: 15 lei
 • Bilet pentru proiecţiile de la Cinema Mărăşti și Cinema Dacia: 15 lei
 • Bilet pentru Gala de deschidere: 50 lei*
 • Bilet pentru Ceremonia de închidere: 50 lei*
 • Bilet pentru Concerte, cine-concerte: 40 lei*, excepție Muzeul de Artă: 30 lei*
 • Bilet pentru Concert Eliades Ochoa, Star of Buena Vista Social Club: 70 lei*, după 10.06: 100 lei*
 • Bilet pentru proiecțiile Film Food: 200 lei*

CARDURI TIFF:

Cardurile TIFF pot fi achiziționate exclusiv online pe tiff.eventbook.ro. La finalizarea tranzacției, posesorii vor primi, automat, prin emailul completat în formularul de achiziție, un cod unic pe care îl vor folosi ulterior pentru achiziționarea de bilete la proiecțiile și evenimentele speciale dorite.

 • TIFF Card.10: 170 lei. Card-ul garantează accesul la 10 proiecţii la alegere, cu excepţia evenimentelor speciale marcate cu asterisc (*).

La achiziția acestui tip de abonament vi se va emite automat un card virtual. Acest tip de card NU va fi printat. În baza codului unic afișat pe cardul virtual veți putea procura bilete atât online de pe site-ul tiff.eventbook.ro, cât și de la casieriile TIFF.

 • TIFF Card: 400 lei. Card-ul garantează accesul la 25 de proiecții, dintre care și 3 evenimente speciale la alegere (cu excepția proiecțiilor Film Food si a Ceremoniei de Închidere).
 • Gold Card: 1000 lei.  Card-ul garatează accesul la un total de 30 de proiecții, evenimente speciale și petreceri ale festivalului, cu excepția proiecțiilor Film Food, a Ceremoniei de Închidere, a recepțiilor oficiale și evenimentelor dedicate presă.

Cardurile în format fizic se emit doar pentru abonamentele TIFF Card și Gold Card, în perioada 15 – 17 iunie, de la biroul de Ticketing din Piața Unirii. Posesorii nu sunt obligați să dețină carduri fizice, ei putând utiliza codul unic pe care îl primesc la achiziția cardurilor pentru orice rezervare efectuează.

Deţinătorii de carduri îşi vor putea procura bilete pentru orice film din programul TIFF, în limita locurilor libere, prin prezentarea cardului la orice casierie TIFF și online pe site-ul  tiff.eventbook.ro/. Aceștia vor putea viziona maxim 6 proiecţii pe zi şi nu pot procura două bilete la aceeaşi proiecţie.

POLITICA DE ACCES:

Accesul la eveniment se face prin scanarea biletului, fie printat, fie în format electronic, de pe dispozitivele mobile. Accesul este posibil doar pe baza unui bilet valabil la proiecția respectivă (exceptând copiii sub 3 ani, care nu ocupă un loc individual).

Cu 5 minute înaintea începerii oricărei proiecţii, se va permite intrarea în sală a deţinătorilor de acreditări TIFF care nu au reuşit să îşi procure BILETE DE INTRARE, cu condiţia să existe locuri libere în sală.

Locurile în sală sunt garantate până cu 5 minute înainte de începerea proiecției. De asemenea, după începerea proiecției, accesul în sală este interzis! Locurile nu sunt alocate și sunt disponibile la alegerea spectatorului.

Filmele din cadrul festivalului pot conține scene de sex, violență sau limbaj licențios, astfel că vă recomandăm să verificați descrierea acestora din programul oficial înainte de a cumpăra biletele.

Accesul cu animale de companie nu este permis în incinta sălilor de cinema. 

Pe baza actului de identitate, cetățenii ucraineni vor avea acces liber pentru proiecțiile din Piața Unirii, proiecțiile cu subtitrări în limba ucraineană din secțiunea EducaTIFF (Vara când am învățat să zbor), pentru proiecțiile filmelor ucrainene (Miraj, Pamfir, Rhino) și pentru concertul DahkaBrahka. Accesul se face în baza locurilor disponibile.

ÎN CAZ DE PLOAIE

Biletele cumpărate pentru proiecțiile care se mută în interior îşi păstrează valabilitatea.

• Proiecţia zilnică a filmului din PIAȚA UNIRII OPEN AIR, ora 21.45, va avea loc în aceeaşi seară la Casa de Cultură a Studenţilor, începând cu ora 23.00.

• Proiecția zilnică a filmului din IULIUS PARC OPEN AIR va avea loc în aceeași seară la Cinema Mărăști, începînd cu ora 22.30.

• Proiecţia zilnică a filmului de la UBB OPEN AIR, ora 22.00, va avea loc în aceeaşi seară la Cercul Militar, începând cu ora 23.00.

ANULARE BILETE ȘI RAMBURSARE BANI

Biletele achiziționate nu pot fi anulate sau schimbate. Se returnează contravaloarea biletelor doar în cazul în care proiecția este anulată în avans din motive tehnice, condiții meteorologice nefavorabile sau alte cazuri de forță majoră. Urmăriți site-ul oficial al festivalului tiff.ro, respectiv tiff.eventbook.ro pentru informații referitoare la reprogramarea proiecțiilor.

Contravaloarea biletelor nu se returnează în situația în care condițiile meteo se deteriorează după începerea proiecției.  De asemenea, nu se returnează contravaloarea biletelor nefolosite din pachetul de abonamente.

CINEMATOGRAFE:

FLORIN PIERSIC, Piaţa Mihai Viteazul, nr. 11,

VICTORIA, B-dul Eroilor, nr. 51,

ARTA, str. Universității, nr. 3

CASA DE CULTURĂ A STUDENŢILOR, Piaţa Lucian Blaga, nr. 1-3,

UNIVERSITATEA SAPIENTIA, str. Calea Turzii, nr. 4

PIAȚA UNIRII OPEN AIR,

IULIUS PARC OPEN AIR, str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 53 B,

CERCUL MILITAR, B-dul Eroilor, nr. 51

CINEMA MĂRĂȘTI, str. Aurel Vlaicu, nr. 3,

CINEMA DACIA, str. Bucegi, bl A1

MUZEUL DE ARTĂ, str. Piața Unirii, nr. 30

UBB OPEN AIR, Curtea Universitătii Babeș Bolyai, acces din strada Ion I. C. Brătianu, nr. 2

PARC POLIGON FLOREȘTI, strada Sub Cetate, nr. 13, Parcul Poligon, Florești

CASTELUL BÁNFFY BONȚIDA, DJ161, localitatea Bonțida

ARKHAI SCULPTURE PARK VLAHA, Strada Principală nr. 442, localitatea Vlaha

Pentru orice alte informaţii sau neclarități, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email ticketing@tiff.ro.