Înscrierile pentru echipa de voluntari de la TIFF 2011 se apropie de sfârşit! | TIFF

Înscrierile pentru echipa de voluntari de la TIFF 2011 se apropie de sfârşit!

27.04.2011 03:00

Înscrierile pentru cea mai tare echipă de voluntari din ţară, cea a celui mai mare festival de film din România, se apropie de final! 1 mai 2011 este ultima zi în care cei interesaţi pot trimite formularul de înscriere

Festivalul Internaţional de Film Transilvania caută persoane energice, ambiţioase, proactive, dornice să se implice în organizarea unui eveniment de talie internaţională, interesate să acumuleze experienţă, să cunoască oameni extraordinari, să se bucure de evenimente de senzaţie.

E un lucru foarte cool să fii voluntar la TIFF, poţi vedea filme cât timp nu eşti în tură, îţi faci prieteni, după ce ţi-ai terminat treaba poţi participa la petreceri, concerte şi alte nebunii. În plus, multe facultăţi acceptă voluntariatul la TIFF ca practică, spune Vlad Gliga, cel care coordonează voluntarii Festivalului.

În schimbul acestui sprijin, foarte important pentru reuşita evenimentelor din programul TIFF, organizatorii le promit voluntarilor momente de neuitat şi distracţie maximă în timpul liber.

În fiecare an, peste 300 de persoane contribuie la buna desfăşurare a festivalului, fiind indispensabile pentru fiecare din cele 10 departamente de la TIFF (guest, ticketing, presă şi comunicare, promovare, subtitrare, tehnic, info point, logistic, acreditări, evenimente speciale).

Cea de-a zecea ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania va avea loc în perioada 3-12 iunie 2011 la Cluj-Napoca şi între 15 şi 19 iunie, la Sibiu.