Inscrierile în Competiţia TIFF dedicată artiştilor clujeni continuă | TIFF

Inscrierile în Competiţia TIFF dedicată artiştilor clujeni continuă

28.04.2010 03:00

Termenul limită al înscrierilor în Competiţia dedicată artiştilor clujeni, profesionişti şi amatori, se prelungeşte.

Astfel, până pe data de 15 mai (ultima zi de recepţionare a filmelor), cineaştii amatori şi profesionişti din judeţul Cluj pot trimite filme pe orice temă, cu lungimea maximă de 30 de minute într-unul din formatele: DVD, Beta, Digibeta, MiniDV sau DVCAM. Producţiile trebuie să fie realizate în perioada 7 iunie 2009 – 1 mai 2010 şi să fie subtitrate sau dublate în limba română. Filmele, împreună cu formularul de înscriere completat, trebuie trimise la adresa Fabricii de Pensule: Str. Henri Barbusse, nr. 59-61, Cluj Napoca. Fiecare colet trebuie să aibă următoarea menţiune: Competiţia TIFF pentru artişti clujeni.

Competiţia este adresată celor care locuiesc, lucrează sau studiază în prezent în orice localitate din judeţul Cluj.

Filmele înscrise vor fi proiectate în timpul festivalului în cel mai recent spaţiu expoziţional din Cluj - Fabrica de Pensule, iar cea mai bună creaţie va fi recompensată cu suma de 1500 de euro. Pe lângă Marele Premiu va fi acordată şi o Menţiune Specială filmului care reflectă într-un mod creativ interesul pentru tematica spațiului public.

Competiţia dedicată artiştilor clujeni este organizată de TIFF, în parteneriat cu Fabrica de Pensule. Mai multe detalii despre Fabrica de Pensule sunt disponibile accesând site-ul: www.fabricadepensule.ro.

 

(credit foto: Brice Guillaume)