TIFF Unlimited - Autumn News 2019 | TIFF

TIFF Unlimited - Autumn News 2019

07.04.2020 12:23

unlimited.tiff.ro

Noi titluri cu puternice ecouri în circuitul festivalier: Love (r. Gaspar Noé), Loveless (r. Andrey Zvyagintsev), Mr. Gaga (r. Tommer Heymann), Leto (Kirill Serebrennikov), Tuvalu (r. Veit Helmer), The Gambler (r. Ignas Jonynas), The Marriage (r. Blerta Zequiri).

Exclusiv în România!

Până la finalul acestui an, prețul unui abonament lunar este de 3,5 Euro + TVA. Toți cei care se abonează în această perioadă vor beneficia de același preț și pe parcursul anului viitor, dacă își mențin  subscripția lunară. De asemenea, utilizatorii TIFF Unlimited pot opta și pentru abonamentul anual de 65 Euro. Platforma oferă o săptămână gratuită de testare, la orice tip de abonament și pregătește multe surprize pentru cinefilii români.

Produs unic în România și în rândul festivalurilor din Europa Centrală și de Est, TIFF Unlimited, platforma de streaming ce continuă online experiența Festivalului Internațional de Film Transilvania, lansată în iunie 2019, este acum la dispoziția utilizatorilor și în aplicațiile de mobil din Google Play și App Store, precum și prin intermediul celor pentru Android TV și Apple TV.  TIFF Unlimited, oferă astfel utilizatorilor acces oricând și oriunde, exclusiv pe teritoriul României, la un conținut premium, curatoriat, ce cuprinde filme din toată lumea, atât din browser (accesând unlimited.tiff.ro), cât și de pe mai multe tipuri de device-uri.