Acreditări | TIFF

Acreditări

Acreditări pentru studenți

TIFF acordă 30 de acreditări gratuite pentru studenți. Acestea asigură accesul la toate proiecţiile cu public şi evenimentele TIFF (seminarii, expoziţii, cocktailuri, concerte şi petreceri), cu excepţia celor la care intrarea se face exclusiv pe bază de invitaţie.

Pentru a completa formularul, trebuie să aveți creat un cont pe Eventival. Pentru a vă loga sau crea cont, accesați acest link

Solicitările de acreditare pot fi trimise în perioada 10 iunie- 5 iulie 2021.

Din cauza numărului mare de cereri, trimiterea solicitării nu garantează acordarea acreditării. Răspunsul la solicitare va fi oferit de către organizatori pe e-mail. Prioritate pentru acreditare au foștii participanți la programul Let's Go Digital!, studenții la film, multimedia și teatru. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta pe adresa de email: student@tiff.ro

 

Acreditare pentru reprezentanții industriei de film

TIFF le oferă posibilitatea profesioniștilor activi din industria cinematografică (producători, regizori, distribuitori, exploatanți sau organizatori de festivaluri) care nu au primit o invitație oficială la ediția curentă a festivalului, să solicite obținerea unei acreditări în vederea participării la Zilele Filmului Românesc, respectiv la evenimentele destinate industriei de film.

Pentru a completa formularul, trebuie să aveți creat un cont pe Eventival. Pentru a vă loga sau crea cont, accesați acest link.

Din cauza numărului mare de cereri, trimiterea solicitării nu garantează acordarea acreditării. Răspunsul la solicitare va fi oferit de către organizatori pe e-mail.

Solicitările de acreditare pot fi trimise în perioada 10 iunie- 5 iulie 2021.

Taxa de acreditare de 50 de euro (contravaloarea în lei, la cursul zilei) se achită la ridicarea ecusonului de la biroul de primire a invitaților.

Acreditarea permite accesul la evenimentele din cadrul Zilelor Filmului Românesc – conferințe, pitch-uri, proiecții și evenimente de socializare.

 

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la adresa de email:acreditarifestival@tiff.ro.