ACREDITĂRI | TIFF

ACREDITĂRI

 

Jurnaliştii şi criticii de film se pot acredita la cea de-a 21-a ediție a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (17-26 iunie) până pe 20 mai 2022, completând online acest formular.

Pentru a avea acces la formular, trebuie să aveți creat un cont pe Eventival. Pentru a vă loga sau crea cont, accesați acest link.

Acreditarea de presă permite accesul jurnaliştilor la proiecţii de film din cadrul TIFF în baza biletului obținut gratuit de la casele de bilete ale festivalului. De asemenea, jurnaliștii acreditați au acces la Centrul de Presă și evenimente dedicate (conferinţe de presă, seminarii, workshop-uri, expoziţii etc.). Organizatorii își rezervă dreptul de a selecta sau restricționa accesul în baza acreditării de presă la orice eveniment din programul festivalului, atunci când condiții obiective impun acest lucru.

Solicitările de acreditare sunt supuse unui proces de selecţie în baza criteriilor stabilite de organizatorii festivalului. Cei care au fost acreditaţi la ediţiile trecute sunt rugaţi să ataşeze formularului de aplicație, în câmpurile dedicate, materiale relevante despre festival sau să indice link-uri valide de unde acestea pot fi descărcate.

Până pe data de 24 mai, veţi primi un mesaj privind solicitarea dumneavoastră.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Presă TIFF: alexandra.scinteianu@tiff.ro