TIFF Official APP | TIFF

TIFF Official APP

Regizează-ți propria experiență la TIFF! Răsfoiește programul, fă-ți agenda, cumpără bilete și simte-te bine!

Descarcă aplicația oficială a festivalului.

 

Descoperă toate filmele și evenimentele

Citește despre toate evenimentele de la ediția curentă de TIFF pe secțiuni. Ai chef de un fim? Un documentar? Un cine-concert? Găsește ce-ți place și adaugă-le la secțiunea de favorite.

Verifică programul

Vrei să vezi ce rulează în fiecare zi? Verifică evenimentele și proiecțiile în funcție de zile. Aplică filtre de căutare pentru a-ți restrânge rezultatele, în funcție de programul tău sau de ce ai chef să vezi.

Planifică-ți experiența

Vezi toate filmele și evenimentele favorite într-un singur loc. Vezi pentru care ți-ai luat bilete și pentru care nu. Fă-ți propria agendă și pune de-o experiență TIFF de milioane.

Cumpără bilete

Cu agenda făcută, cumpără bilete direct din aplicație, cu un card de debit sau credit Mastercard sau Visa. Sari peste cozile de la casierii și bucură-te de fiecare clipă.

Găsește locații

Vezi toate locațiile festivalului într-o singură listă. Oricând trebuie să ajungi într-o locație, dar nu știi unde e, apasă iconița pentru instrucțiuni și poți să ajungi ușor la destinație.

Badge-ul tău digital

Nu-ți mai face griji cu biletele când ai totul în aplicație. Pentru a intra la evenimente sau proiecții, arată-ți badge-ul digital de pe smartphone. Sau arată direct biletul. Funcționează în ambele moduri !

 

Acordă note pentru Premiul Publicului

Poți să acorzi o notă pentru fiecare film pe care îl vezi și să contribui la Premiul Publicului. Doar ține minte că poți să faci asta doar în ziua proiecției, după ce începe filmul.

 

 

Spune-ne cum ți se pare aplicația!

Ai o sugestie sau trebuie să raportezi o eroare?

Scrie-ne la [email protected] și îți răspundem cât de repede putem.

Și dacă vrei să ne lași o recenzie în App Store sau Google Play, ne bucurăm tare mult!

 

Descarcă aplicația oficială TIFF aici.

 

 

 

Halcyon Mobile este Partenerul Digital al Festivalulul de Film Internațional Transilvania, o agenție full-service de design și dezvoltare a aplicațiilor mobile și web, multe din ele premiate și recunoscute internațional. Agenția lucrează cu startup-uri inovative și branduri existente, care le încredințează proiecte din faza de concept până la a avea produsul pe piață. Echipa și-a demonstrat expertiza inclusiv construind produse proprii, cum ar fi Dollarbird.

Produsele lor au fost premiate cu Webby Awards și mFWA, incluse în Alegerea Editorului în Google Play, dar și menționate în publicații precum TechCrunch, Mashable, TheNextWeb, Re/code, Lifehacker, Huffington Post și The Guardian.