Concert The KVB și proiecție The Rocky Horror Picture Show | Weekend la Castel
19:30 – Concert The KVB
19:30 – Concert The KVB
18:30 – Proiecție film: Marcella (r. Peter Miller, SUA, 97’) | Cercul Militar
Un omagiu adus Marcei Hazan, femeia care a schimbat pentru totdeauna modul în care America gătește italian. Cu apariții din partea lui Jacques Pépin, Lidia Bastianich sau Danny Meyer, filmul e o incursiune tandră și vibrantă în viața unei legende culinare.
Marcella Hazan nu a fost doar o promotoare a bucătăriei italiene, pur şi simplu a schimbat obiceiurile culinare ale americanilor. Neînfricată, dedicată şi exigentă, datorită ei au ajuns la milioane de oameni reţete cu totul autentice.
ora 19:30 – Concert VHK
18:30 – Proiecție film: Mugaritz. Fără pâine și desert / Mugaritz. No Bread. No Dessert. (r. Paco Plaza, Spania, 95’) | Cercul Militar
Un documentar hipnotic despre procesul creativ radical din spatele unuia dintre cele mai inovatoare restaurante din lume: Mugaritz. Fiecare sezon începe de la zero, fiecare meniu este un experiment, iar fiecare fel de mâncare – o provocare pentru toate simțurile.
Multe restaurante celebre recurg la scurtături, dar nu şi Mugaritz: în fiecare an localul îşi fereacă uşile, iar echipa munceşte din greu pentru ca meniul să fie cu totul nou la începutul sezonului.
Multe restaurante celebre recurg la scurtături, dar nu şi Mugaritz: în fiecare an localul îşi fereacă uşile, iar echipa munceşte din greu pentru ca meniul să fie cu totul nou la începutul sezonului.
18:30 – Proiecție film: Ultima rețetă / La Réparation (r. Régis Wargnier, Franța, 104’) | Cercul Militar
Un chef legendar dispare în ajunul primirii celei de-a treia stele Michelin. În urma lui, o fiică tânără trebuie să țină vie moștenirea culinară. O poveste misterioasă și emoționantă despre familie, identitate și reconstrucție.
20:30 – Cină @ Da Pino, pregătită de Chef Alex Petricean, prezentată de URSUS
Cu doar câteva ore înainte de a primi a treia stea Michelin, un chef renumit dispare ca prin minune împreună cu sous-chef-ul favorit în timpul unei partide de vânătoare. Consecinţa?
Cu doar câteva ore înainte de a primi a treia stea Michelin, un chef renumit dispare ca prin minune împreună cu sous-chef-ul favorit în timpul unei partide de vânătoare. Consecinţa?
Marcella Hazan nu a fost doar o promotoare a bucătăriei italiene, pur şi simplu a schimbat obiceiurile culinare ale americanilor. Neînfricată, dedicată şi exigentă, datorită ei au ajuns la milioane de oameni reţete cu totul autentice.