Lari Giorgescu | TIFF

Lari Giorgescu

16.05.2013 23:45

S-a născut pe 28 noiembrie 1986 în Craiova. A absolvit Facultatea de Teatru - Secţia Actorie din cadrul UNATC în 2008, la clasa Adrianei Popovici.

Între 2008 şi 2010 a urmat cursurile masterale în cadrul aceleiaşi facultăţi şi a debutat pe scena Teatrului de Comedie în Ioana și Focul, regia Cătălina Buzoianu. Tot la Teatrul de Comedie a avut primul său rol titular, Leonce în Leonce şi Lena, în regia lui Horaţiu Mălaele.Încă din timpul facultaţii, a lucrat ca actor și dansator alături de coregraful Gigi Căciuleanu, la spectacolul OuiBaDa. Cu această ocazie, a întâlnit-o pe Miriam Raducanu, întâlnire care s-a concretizat în spectacolul Poezia visului, după versuri de Emil Botta. A fost nominalizat la Premiul pentru Cel mai bun actor în cadrul Galei Absolvenţilor şi distins cu premiul „Maria Filotti” la Gala Tânărului Actor HOP.

A colaborat cu regizoarea Ioana Păun în cadrul TangaProject, iar one man show-ul L-V: 8-16 a fost distins cu trei premii de interpretare la Festivalul Pledez pentru tine(ri) de la Piatra Neamţ 2008 şi la Gala Star de la Bacău - 2011. Emigranţii, de Sławomir Mrożek, este primul spectacol regizat de Lari Giorgescu, alături de Silvian Vâlcu.

Contact

Informatii Contact: 

Lari Giorgescu

larigiorgescu@yahoo.com
+40 742 847 902