Caravana TIFF 2013 - 14 orașe, peste 30.000 de spectatori | TIFF

Caravana TIFF 2013 - 14 orașe, peste 30.000 de spectatori

23.10.2013 12:15
În perioada 1 iulie- 25 septembrie a avut loc cea de-a patra ediție a Caravanei Filmelor TIFF.

Caravana şi-a început traseul în Buzău, traversând oraşele Timișoara, Oradea, Bistrița, Cluj-Napoca, Fălticeni, Iaşi, Focşani şi Bacău, continuându-și drumul apoi către Braşov, Roman, Deva, Galați și Constanța.

Peste 30.000 de spectatori au participat în acest an la cele 35 de proiecții din cadrul Caravanei. Filme românești, titluri apreciate de publicul Festivalului Internațional de Film Transilvania, comedii sau drame, programul evenimentului a fost unul extrem de variat.

O noutate pentru ediția din acest an a Caravanei au reprezentat-o proiecțiile adresate persoanelor cu deficiențe de vedere, organizate în colaborare cu Fundația Cartea Călătoare la Focșani, Bacău și Brașov.

Numărul mare de spectatori demonstrează faptul că evenimentul Caravana Filmelor TIFF reprezintă una dintre cele mai de succes campanii de promovare a celei de-a șaptea arte.

Caravana Filmelor TIFF/ Operation Kino este un proiect organizat de Asociația Pentru Promovarea Filmului Românesc, cu sprijinul programului MEDIA Mundus al Uniunii Europene.
Eveniment prezentat de Calsberg
Partener principal: UPC
Recomandat de: Europa FM, Adevarul, Cinemagia, Dilema Veche, Film Reporter