Proiecție RocknRolla | Cinemateca TIFF | TIFF

Proiecție RocknRolla | Cinemateca TIFF

22.01.2020 11:50

Joi, 30 ianuarie, ora 22:30

Cinema Victoria | Bilete: bit.ly/2o42nCt

„Sex, thugs and rock n roll” în comedia neagră „RocknRolla”, filmul lui Guy Ritchie proiectat joi, 30 ianuarie, în seara specială dedicată de către Cinemateca TIFF regizorului britanic.

Ca în orice film semnat de Ritchie, povestea este amețitor de complicată. Lenny Cole, unul dintre șefii mafiei din Londra, se oferă să-l ajute pe recent și suspect îmbogățitul Yuri Omovich să obțină un teren, contra unui comision. Ca semn de bune intenții, acceptă să-i „împrumute” una dintre picturile sale norocoase de colecție. În scenă intră contabila rusului care ar fi trebuit să vireze banii dar aranjează ca aceștia să fie interceptați de o bandă de hoți cu care intenționează să-i împartă. Între timp, tabloul norocos este furat, iar de aici fiecare încearcă să-și recupereze pierderile.

Guy Ritchie nu a avut, nici de data aceasta, o problemă în a găsi superstaruri care să-și dorească un rol în filmul său, chiar dacă bugetul alocat a fost mult sub standardele hollywoodiene. Gerard Butler, Tom Wilkinson, Tom Hardy sunt printre cei aflați în rolurile principale, alături de Idris Elba avea să cîștige Premiul pentru Cel Mai Bun Actor la BET Awards pentru rolul din „RocknRolla”.

Bilete online aici https://bit.ly/2QOpyBS sau la casieria cinema Victoria.