Cetatea micilor antreprenori, în Weekend la Castel | TIFF

Cetatea micilor antreprenori, în Weekend la Castel

28.05.2015 12:57

La intrare, fiecare copil va primi câte 3 cupoane și o hartă cu activitățile la care poate participa. Cele 3 cupoane nu sunt suficiente însă pentru o întreagă zi de joacă, așa că va trebui să meargă la Punctul de informare să afle la ce ateliere e nevoie de personal.

Vă așteptăm pe 30 mai și 31 mai, de la 12.00 până seara, în cetatea micilor antreprenori.

Atlierele la care se câștigă puncte sunt:

ELECTRICIAN ECO-PARC DE EOLIENE - Energobit

Încarcă-ți bateriile de la... vânt! Pentru cei cu curiozitate înnăscută pentru mecanismele prin care se realizează lucruri aparent magice. Nu te lăsa dus de nas, și află toate detaliile!

ANTRENAMENT DE ENERGIZARE - JOCURI OUTDOOR ÎN ECHIPĂ cu FUNDAȚIA AWANA

Pentru cei plini de energie și cu dor de aventură, pentru cei dornici mereu de competiție și noi provocări, prezentăm Antrenamentul de energizare! Calitățile personale și munca în echipă sunt în aceeași măsură rețeta succesului.

ATELIER DE EXPERIMENTE - Asociția Mânuțe Pricepute

Laboratorul nu e pentru oricine. E nevoie de nervi tari să vezi un vulcan în plină explozie!!! Pentru micul om de știință ascuns în fiecare, experimentele de la atelier, vor fi o adevărată delectare.

ATELIERUL „WAKE UP” - Habar Studio

A fost odată ca niciodată o planetă. E tocmai planeta pe care trăiești, și care e afectată zi de zi de stilul tău de viață. Partea bună e că tu decizi finalul povestii, la atelierul „Wake-up".

ICOANE PE STICLA - Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Jocul de culori face totul mai frumos. Jocul de culori pe sticla, aduce surprize nebănuite!

BALOANE DE SĂPUN URIAȘE - Asociația Mănuțe Pricepute

Ce e mai frumos și mai perfect decât un balon de săpun? Un balon GIGANTIC de săpun! Hai să te convingi.

VREI SĂ ȘTII CUM E SĂ FII ROBIN HOOD? - Domeniul Arcasilor Cluj

Cei mai dibaci, mai concentrați, mai siguri de ei, adevărații eroi sunt așteptați să fie Robin Hood! Daca nu știi încă să tragi cu arcul, te învățăm noi!

ATELIER DE PORȚELAN - Asociația Caolin

În cadrul acestui atelier copiii vor avea ocazia să învețe cum își pot manufactura singuri propriile căni din porțelan, alături de asociația Caolin, reprezentată de artistul vizual Ioan Sumedre Jr.

INTRODUCERE ÎN LUMEA MAGIEI cu Marcel Cîrstea

Există sau nu magie? Daca da, de unde încep trucurile și unde se termină ea? Oricare ar fi răspunsul, vei fi cu siguranță surprins!

KOMAKIZA - atelier de fierărie cu Emanuel Bezerita, fierar la trupa de voluntari „Lupii Apoulonului” de la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia

Echipament antic (roman, dacic, celtic, sarmat), confecționat în întregime manual, după documentare pe baza descoperirilor arheologice și a studiilor în domeniu. Toate obiectele sunt făcute din pasiune pentru trecutul istoric, în special pentru perioada daco-romană.

ATELIER DE ANIMAȚIE - TIFF Studio cu Cecilia Felméri

Cum fuge Tom atât de mult dupa Jerry? Mai exact, cum se poate ca un personaj desenat să prinda deodată viață. Dacă nu mai vrei să te uiți la animații fără să înțelegi, hai la atelier!

ROCK STAR PENTRU O ZI - Rock Academy

Dacă nu ai visat nici o clipă din viață să devii rockstar, înseamnă că nu știi destule despre ce îneamna. Haide, încearcă să experimentezi cum e să cânți la chitară bas, la tobe sau să fii solistul unei trupe de rock și mai povestim după!

ATELIER DE STREET DANCE - JOIN THE FLASHMOB! - T-Dance

Ești fan al filmelor Step Up, muzicii Hip-Hop, R&B și al dansului în general?! JOIN the FLASHMOB unde în primul rând te vei distra și vei învăța ușor și plăcut, o structură de bază pentru street dance.

ATELIER DE CIOCOLATA - Dorottya Rozsi

Dacă e ceva în întreaga lume ce nu are nevoie de prezentare e ciocolata. Totuși, mai are si ea unele secrete, pe care te invităm să le descoperi alături de noi.

NUIAUA FERMECATĂ cu stand cu vânzare Mestershukar Boutiq

Împletituri din nuiele de răchiță care prind viață sub degetele fermecate ale meșteșugarului. Nuielele bine alese, din răchiță de pe marginea apei, îngrijite după anotimp și mânuite cu pricepere și răbdare se transformă în obiecte frumoase și naturale.

ATELIER DE ȚESUT LA RĂZBOI cu Pălăguța Hodor

La război înapoi? Nu și dacă e vorba de războiul de cusut! Descoperă una din cele mai frumoase tradiții la atelierul de țesut.

EU ȘI CLOWN-ul MEU - ATELIER DE IMPROVIZAȚIE cu Patricia Brad

În fiecare dinte noi se ascunde un clown. Hai să-i descoperim personalitatea împreună.

KIDDO FUN CORNER - cu Kiddo Style by Julia Felfalusi

Un colțișor plin cu surprize: un zmeu al meu, jocuri de grădină gigant, face painting.

CIRCUIT TURISTIC ÎN EUROPA - Eximtur și Playful Learning

Sâmbătă și duminică mergem împreună la Castelul Banffy din Bonțida. Dar nu rămânem însă numai acolo. Ne urcăm pe mături, covoare magice sau trecem prin terenuri minate astfel încât să ajungem în Italia, Spania, Olanda, Franța și Marea Britanie. În fiecare dintre aceste țări culegem amintiri, împărtășim impresii, ne lăsăm imaginația să zburde, suntem creativi, ne jucăm și învățăm.

DOUBLE DUTCH ȘI FRISBEE - cu Asociația Sportivă Gebefügi

Se numește Double Dutch și se trage din sportul practicat de fiecare copil, săritul cu coarda. Diferența constă în dimensiunile foarte mari ale corzilor (4m). 

TOBA, FLUIERUL ȘI JOCUL - cu Cercul Întreg

La acest atelier poți învăța despre cum se cânta, dansa și juca în comunități din diferite locuri ale lumii. Poți învăța hore din Moldova, cum se cântă la tobe în Africa și cântece din Brazilia și despre cum oamenii se împrieteneau cântând și jucând împreună. Vom face niște primi pași la tobe, vom cunoaște fluiere de odinioară, și vom găsi cum putem să ne creem un dans al nostru.