Ploiești | Caravana Filmelor TIFF

07.09.2018 10:49

Între 14 – 16 septembrie Caravana Filmelor TIFF se oprește în Ploiești pentru un weekend cu filme premiate și apreciate de publicul de pretutindeni. Evenimentul, organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Ploiești, le oferă cinefililor prahoveni șansa de a urmări proiecțiie în aer liber, pe Esplanada Palatului Culturii, în fiecare seară de la ora 21:00. Intrarea este liberă pentru toate filmele din program.

Vineri, 14 septembrie

Foxtrot

r. Samuel Maoz | Israel-Elveţia-Germania-Franţa, 113'

Cu: Lior Ashkenazi, Sarah Adler, Dekel Adin

Michael şi soţia sa Dafna sunt devastaţi când armata le comunică moartea fiului lor, Jonathan. Dar viaţa nu întârzie să le ofere surprize pe măsura experienţelor militare suprarealiste ale fiului lor... Marele premiu al juriului la festivalul de la Veneţia!

 

Sâmbătă, 15 septembrie

România Neîmblânzită

r. Thomas Barton-Humphreys | România, 90'

Narat de Victor Rebengiuc, documentarul România neîmblânzită explorează peisajele incredibile şi uimitoarea viaţă sălbatică a României, de la Delta Dunării până în codrii Carpaţilor. Lupii, urşii şi râşii hălăduiesc liberi în pădurile vaste, pline de extraordinare exemplare ale florei şi faunei.

 

Duminică, 16 septembrie

Aniversarea

r. Dan Chișu | România, 86’

La cea de-a 94-a aniversare a lui Radu Maligan, familia şi foştii colegi se întâlnesc la petrecerea bătrânului. Situaţia devine complicată atunci când jumătate dintre oaspeţi încearcă să îl convingă pe Radu să se spovedească unui preot, în timp ce restul invitaţilor consideră că nu poţi forţa pe cineva să acţioneze contra voinţei sale.

***

Detalii: www.tiff.ro

Ne puteți urmări și pe Facebook: www.facebook.com/caravanatiff