Concert Kadjavsi

Bilete aici

Duminică, 16 iunie, ora 19:00 - Muzeul de Artă


Kadjavsi a început în 2017, ca un proiect care s-a concentrat în principal pe peisaje sonore ambientale improvizate de pian, înregistrate de muzicianul bucureștean Nikita Dembinski. Unele dintre aceste albume, precum „Breaks That Friend Your Heart” sau „A Bounding Situation”, au fost lansate pe casetă prin intermediul casei de discuri independente locale Beach Buddies Records.

Ulterior, Dembinski a mers mai departe în producție și a lansat primul său single în 2021, numit „Each Day”, unde debutează ca textier și vocalist, schimbând stilul proiectului prin realizarea primei sale melodii de pop alternativ.

Influențat de unii dintre cei mai prestigioși artiști britanici precum James Blake, Squid, Black Country New Road sau The Smile, Dembinski și-a propus să pornească într-o călătorie în care expunerea sa de-o viață la muzică, teatru și film s-a îmbinat într-o experiență cinematografică prin spectacole live. Concertele live ale Kadjavsi sunt aproape întotdeauna însoțite de suport vizual, fără a lipsi lirismul dramatic, dar autentic, al albumului de debut „Second Sun”.

Dembinski a produs acest album de nouă piese împreună cu chitaristul și co-producătorul Luca Calaras. Albumul a fost lansat independent în noiembrie 2022 și a fost promovat în mare parte prin rețelele de socializare. În primele luni după lansare, Kadjavsi a început o serie de concerte live, debutând la radio național cu o performanță live la Radio Guerilla.