Parteneri de Ospitalitate

Parteneri de Ospitalitate

Olivo Caffe

Bd. Eroilor Nr. 7

https://www.facebook.com/OlivoRoasters/

Oferta TIFF 2017: 20-25% reducere la produsele selectionate pentru posesorii de bilete

Olivo Coffee.You.Go Kiosk este punctul de intalnire al tuturor iubitorilor de cafea. Fie ca alegi espresso, cappuccino sau latte, te vei bucura de aceeasi aroma desavarsita oferita de Olivo Coffee Roasters. Savureaza fiecare ceasca to-go si strabate la pas centrul fascinant al Clujului.

"Ca sa rezisti la maratonul filmelor de la TIFF, ai nevoie de un boost de energie! Alege un Macchiato, Cappuccino sau Latte de la Olivo Coffee.You.Go Kiosk si iti promitem ca vei face fata cu brio noptilor albe." - Olivo Caffe

Narcoffee Roasters

Narcoffee Roasters prajeste si prepara cafea de origini din tari precum Costa Rica, Etiopia, Guatemala sau Columbia. Controlam pana si compozitia apei din cafeaua pe care o pregatim. Ducem la obsesie preocuparea pentru a pregati cafeaua perfecta, iar asta atrage cei mai impatimiti barista din industrie.

Bvd. 21 Decembrie 1989 nr. 77, in incinta The Office si pe Bvd. Eroilor nr. 49 | 0725531350

https://www.facebook.com/narcoffeeroasters/

 

La Casa

Te invitam sa faci inconjurul lumii cu produsele La Casa. Bucura-te de un mic dejun ca in Franta, cu un croissant si o cafea cu lapte… ia-ti o bine meritata pauza de pranz si serveste o salata proaspata, cum numai italienii stiu sa faca...invita-ti prietenii la cina si ofera-le o supa crema sanatoasa si usoara…gusta un cheesecake american sau un strudel vienez!

Str. Victor Deleu - Piata Muzeului

https://www.facebook.com/pg/lacasapane

 

BRUNO Wine Bar

C-TIN DAICOVICIU NR.1 (PIATA MUZEULUI) | 0732680680

https://www.facebook.com/BrunoWineBarCluj/

Papillon

https://www.facebook.com/Cafeneaua.Papillon/

 

 

Smooteria

Bulevardul Nicolae Titulescu, nr. 2, Cluj-Napoca

https://www.facebook.com/Smooteria/

Room

Str Constantin Daicoviciu nr. 11

https://www.facebook.com/roomcluj/

Vizuin

Str. Fortăreței nr. 12

https://www.facebook.com/visuin.nutahouse/

Miez

Piața Muzeului

https://www.facebook.com/miez.bistro/

Koffer

Bd. 21 Decembrie 1989 nr. 46

https://www.facebook.com/koffercluj

Sisters

Str Universitatii, nr 2

https://www.facebook.com/SistersCafenea/

Roots

Bld Eroilor, nr 4

Leonidas

Str. Universitatii nr. 2

https://www.facebook.com/Leonidas.Cluj/

Pancake House

Str. Regele Ferdinand, nr. 30, Cluj-Napoca

https://www.facebook.com/Pancake-House-420549122028075/

Colin's

Str. Cardinal Iuliu Hossu nr. 30

https://www.facebook.com/colinsgastropub/

Old Town

Str Republicii, nr 7

https://www.facebook.com/pizzapratta/

Lalchimiste

Piata Unirii nr. 10

https://www.facebook.com/LAlchimiste.Cluj

Flying Circus

Str Universitatii, nr 3

https://www.facebook.com/flyingcircuscluj/

Espresso studio

Str. Baba Novac, nr. 27 (colț cu Brătianu)

https://www.facebook.com/espressostudiodecaolin/

"Espresso Studio este cafeneaua culturală atașată Festivalului Internațional de Ceramică Contemporană ~ Caolin, care promovează pe de o parte ceaiurile și cafeaua de specialitate, iar pe de alta ceramiștii contemporani, coagulând pasiunile pentru toate acestea pentru a ajuta la consolidarea unei comunități.

Într-o atmosferă caldă și printr-o abordare neconvențională, cafeneaua este animată de o serie de ateliere, expoziții și alte evenimente culturale."

Program cafenea: luni-vineri, 7:30-16:30

30 % reducere

Baracca

Baracca este locul unde viaţa este celebrată în fiecare moment! Oricând, cu drag!

Str. Napoca, nr.8

https://www.facebook.com/Baracca-429547250430/

Bistro Viena

Hotarat lucru, nu trebuie sa fii degustator profesionist ca sa recunosti o mancare excelenta. Trebuie doar sa-ti doresti o experienta culinara diferita intr-o ambianta, ba nu, intr-o lume cu totul speciala. Trebuie sa cauti personalitatea rustica a unui loc unde, asezat confortabil langa cismea sau tolanit la umbra terasei, sa poti alege din meniul populat de preparate memorabile

Matei Corvin nr. 3

https://www.facebook.com/pages/Bistro-Viena/193910247312884

 

Bistro Viena

Iuliu Maniu 34 | Facebook | Site

Povestea Boemei este povestea musteriilor fideli si ale lor serate încantatoare, a ospetelor cu bauturi fine si cofeturi delicioase si a artistilor care i-au fermecat. Este povestea unei atmosfere unice, aerul de neuitat al Clujului cu joie de vivre, iubitor de frumos si plin de eleganta.

Café Bulgakov
Café Bulgakov este cea mai bună alegere pentru cei care cred în puterea de a forma cu cea de a uni o comunitate a literaturii și a unui spațiu creat din combinarea unei taverne în stil vechi și a unui bistro modern.
Da Pino

Brâncuși nr. 1 / Universității nr. 8Facebook | Site

Da Pino aduce o mica parte din frumoasa Italie in inima Clujului, prin delicatesele artisanale de la mici producatori cu experiente de peste 20 ani, cu ajutorul carora ofera mici placeri culinare oaspetilor nostri. Imbinand utilul cu placutul, alaturi de gourmet shopul si bucataria noastra incercam sa oferim experiente gastronomice de neuitat.

Indigo

Piezișa nr. 10 | Facebook | Site

Veritabili ambasadori ai bucătăriei indiene, şi totodată prima alegere în ceea ce priveşte restaurantele casual cu specific indian din Cluj-Napoca.

La Casa

Victor Deleu nr. 2 | Facebook | Site

Pâine cu caracter, pregătită din ingrediente bine alese și după rețete din întreaga lume. La Casa Pane.Dolce iți aduce cele mai reprezentative produse de panificație, patiserie, cofetărie și gastronomie

Marty Restaurants

Cu o grijă neîncetată pentru nevoile celor care ne trec pragul, cu entuziasm și atenție pentru cele mai mici detalii, suntem într-o transformare continuă. Pe ideea diversității în unitate se construiește nucleul Marty, nucleu în care sunt aduse laolaltă gusturi din întreaga lume, în combinații bogate și inedite.

Cele cinci locații Marty Restaurants sunt asemănătoare însă foarte diferite în același timp, fiecare dintre ele propunând o atmosferă unică.

Primitori, grijulii, de încredere și plini de energie, promitem să fim întotdeauna o companie plăcută, ne angajăm deschis să tratăm fiecare client, de fiecare dată, printr-o servire impecabilă și o atenție permanentă la detalii și să răspundem tuturor cerințelor cu promptitudine și profesionalism.

Ne lăsăm conduși de pasiune și avem curajul de a pune în fața costurilor, calitatea și satisfacerea deplină a celor care ne calcă pragul, ne preparăm cu pricepere propria cafea, inventăm în fiecare săptămână noi feluri de mâncare și înainte de toate căutăm, zi de zi, să ne autodepășim, servind preparate excepționale într-un mod constant și corect, într-o atmosferă plăcută și prietenoasă, în care zâmbetele sunt mereu din partea casei.

Str. Victor Babes Nr. 39 | 0729165470

www.facebook.com/MartyRestaurants/

Mint Bistro

Mint Bistro este un loc fresh, verde, prietenos, cu mancare buna, ambianta placuta, un loc in care poti iti oferim creioane colorate si o foaie unde poti desena pana iti vine mancarea.

Str. Gheorghe Sincai nr.11 | 0746213394

https://www.facebook.com/MintBistroCluj/

 

Pokka Bistro
 
Chiar de la început, ideea, pasiunea și ambiția noastră au fost de a aduce la Cluj aromele și culorile bucătăriei mexicane și TEX-MEX.
 
Ofertă: reducere 10% si oferta mic dejun
Samsara
Strada Cardinal Iuliu Hossu, nr 3 | Facebook | Site
 
Astazi, mai mult ca oricand, vegetarienii au o gama larga de mancaruri din care putem alege diverse preparate pe care acum le gasim si la Samsara Foodhouse – singurul restaurant vegetarian & raw din Cluj-Napoca.
 
Toulouse

Piața Unirii nr. 12

 

VIA

Inocenţiu Micu Klein nr. 6 | Facebook | Site

Restaurantul VIA, in care ospitalitatea trăieşte prin atenţia pentru fiecare detaliu. În completarea gusturilor, vă recomandăm o selecţie generoasă de vinuri, provenind din diverse colţuri ale lumii.

California Burger

Facebook | Site

California Burger este mai mult decât o burgerie, e o stare de spirit. Când intri în restaurantul nostru de pe strada Gh. Baritiu, nr. 20, călătorești în timp, în America anilor '50. E un colț de istorie, pe care am ținut să-l aducem cu noi în mijlocul Transilvaniei

Reducere: 10% reducere to go
Boema

Str. Iuliu Maniu nr. 34

https://www.facebook.com/CasaBoemaCluj/

Bistro 1568

În 1568 Bistro fiecare cărămidă, fiecare piatră este istorie impregnată cu tradiții și amintiri culinare cunoscute.

Bul. 21 Decembrie1989 nr. 14 | 0720856588

https://www.facebook.com/1568Bistro/

 

Bistro Sorriso

Iubim oamenii, iubim mancarea buna, iubim Italia, si am inventat pentru voi un bistro  discret si cochet,  cu o energie buna, muzica italiana, arome imbietoare si o atmosfera cosy. Trecandu-i pragul, e ca si cum ai fi ajuns acasa. Fiecare fel de mancare are o poveste care asteapta sa fie spusa, cu pasiune si detalii savuroase.

Calea Dorobantilor nr.48 | 0786 041 444

https://www.facebook.com/bistrosorriso/

Ofertă TIFF 2018: 10% reducere pentru posesorii de bilet

 

A La Tarte

Pui bun, iese bun”, auzeam în copilărie, în bucătăria mamei. Iar acum, pasiunea mea este să selectez cele mai bune produse de sezon si să descopăr combinații gustoase de arome și texturi, delicatese nemaipomenite, de savurat cu toate simțurile.

I.C. Bratianu 35-37

https://www.facebook.com/alatartecluj/

Casa Maramureseana

Bld. 21 Decembrie 1918 nr 82 | (+40) 364 141 259

https://www.facebook.com/casamaramureseanacluj/

Oferta TIFF 2018: 10% reducere pentru posesorii de bilete

Eggcetera

Breakfast & Brunch (all day long) din ingrediente proaspete, cu pâine bună cu maia de la producători mici locali, alături de cafea de specialitate.

Napoca no. 13

https://www.facebook.com/eggceteracluj/

25th) Downtown Flavours

Arome, 25th) , prezent, zâmbete și reinterpretări ale centrului urban.
În fiecare lună, în data de 25, se întâmplă ceva special aici, ceva creat pentru cei care trec pragul la 25th) downtown flavours.

Piata Unirii 4-5

https://www.facebook.com/25thdowntown/

Casa Vega

Piata Stefan cel Mare 2 4

O fascinantă călătorie culinară.

www.facebook.com/CasaVegaCluj

Makeba

Makeba este locul unde vii client și pleci prieten. In esenta, suntem cu toții un singur întreg, așa cum spune și sloganul nostru, “We Are All One”.

Inocentiu Micu Klein, Nr.23,

https://www.facebook.com/MakebaPub/

Noodle Pack Eroilor

Noodle Pack este unicul concept exclusiv de noodle din Romania, cu o prezenta in orasele Cluj Napoca, Bucuresti, Iasi, targu Jiu, Timisoara, Baia Mare, Bistrita. Folosim ingrediente autentic asiatice si retete originale adaptate la piata europeana.

Str. Daniil Bărceanu, nr. 10, Cluj-Napoca

https://www.facebook.com/NoodlePackRomania/

PIZZA SPAGHETTI REX

Localul care oferã rețete 100% italienești.

Cluj-Napoca, str.Bolyai nr.9

https://www.facebook.com/rexcluj/

Carrousel by Chios

Str. George Cosbuc nr. 14

https://www.facebook.com/pages/Carrousel/710834579028064

Chios

Str. George Cosbuc nr. 14

https://www.facebook.com/chiossociallounge/

Kupaj

Str. Sindicatelor nr. 4

https://www.facebook.com/kupaj.ro/

Vorbe

Str. Georges Clemenceau Nr.3

https://www.facebook.com/vorbe

Ciao New York

Str. Avram Iancu nr. 12

https://www.facebook.com/Ciao-New-York-1993534504007285

Valachia

Str. Govora, nr. 27

https://www.facebook.com/Restaurantulvalachia/

Moft

Str. Tipografiei, no 17

https://www.facebook.com/Moftcatering/

Pasta la vista

str George Barițiu, nr. 27

https://www.facebook.com/PastaLaVistaToGo/

New Croco

Str. Victor Babeș, nr. 12, Cluj-Napoca

https://www.facebook.com/NewCroco/

Casa Goia Delivery

Str. Aurel Vlaicu, nr. 10, Cluj-Napoca

https://www.facebook.com/CasaGoiaDelivery/

Ronin Sushi

Str. Alverna, nr. 71-73, Cluj-Napoca

https://www.facebook.com/Ronin-Sushi-Cluj-Napoca-229595124445994/

Kuka

Str. Brâncuși, nr. 160, Cluj-Napoca

https://www.facebook.com/kukarestaurants/

Crazy Banana Cafe

Str. Nicolae Titulescu, nr. 165, Cluj-Napoca

https://www.facebook.com/CrazyBananaCafe/

Burger House

str. Emil Isac, nr. 15, Cluj-Napoca

https://www.facebook.com/BurgerHouseRomania/

Litchi

Str. Napoca, nr. 13, Cluj-Napoca

https://www.facebook.com/litchiwaffles/

Pizza Pratta

Str. Ion Ghica, nr. 9, Cluj-Napoca

https://www.facebook.com/pizzapratta/

Grande Pizza

Str. București, nr. 49, Cluj-Napoca

https://www.facebook.com/grandepizza/

Sushi Cluj

Str. Codru Drăgușanu, nr. 43, Cluj-Napoca

https://www.facebook.com/sushicluj/

Poke Island

Str. Codru Drăgușanu, nr. 43, Cluj-Napoca

https://www.facebook.com/pokeisland1/

Old and tasty

Str. Napoca, nr. 6, Cluj-Napoca

https://www.facebook.com/oldandtasty/

Wings

Str. Moților, nr. 112, Cluj-Napoca

https://www.facebook.com/wingscluj/

Znob Pizza

Strada Alexandru Vaida Voievod, nr. 53, Cluj-Napoca

https://www.facebook.com/znobpizza/

Schnitzel

Str. Berăriei, nr. 6, Cluj-Napoca

https://www.facebook.com/SchnitzelCluj/

Pizzeria Seba

Str. Lalelelor, nr. 4, Cluj-Napoca

https://www.facebook.com/pizzaclujseba/

Frenchy Tacos

Str. Napoca, nr. 6, Cluj-Napoca

https://www.facebook.com/Frenchy-TACOS-581440698877232/

Pastellini

Str Iuliu Maniu, nr 21

https://www.facebook.com/PastelliniCluj/

Sultan

Str Memorandumului, nr 4

https://www.facebook.com/Sultandonercluj/

Pacha mama

Str Mehedinti, nr 4/Doar take away

https://www.facebook.com/PachamamaCluj/

Karma

Doar take away

https://www.facebook.com/KarmaCluj/

Blend.Brews.Bites

Str Piezisa, nr 8

https://www.facebook.com/Blend.BrewsAndBites/?ref=br_rs

Fresh Pizza

Cal. Manastur, nr 23

https://www.facebook.com/MyFreshCluj/

Str. Craiova, nr. 9, Cluj-Napoca

https://www.facebook.com/pizzastorecluj/