Film Surpriză: MMXX | TIFF

Film Surpriză: MMXX

(Proiecție în prezența echipei)
Cristi Puiu

Oana Pfifer, o tânără terapeută, vizibil distrasă din motive necunoscute, se strecoară puțin câte puțin în plasa chestionarului pe care clientul său ar trebui să îl completeze.

 

Mihai Dumitru, fratele mai mic al Oanei, îngrijorat de pregătirile pentru aniversarea sa și fără să-și dea seama cât de nepotrivite sunt pretențiile sale, se trezește prins într-o poveste mult mai mare decât poate duce.

 

Septimiu Pfifer, soțul Oanei, îngrijorat de starea de sănătate în legătură cu o posibilă contaminare cu SARS COV 2, ascultă o poveste stranie în care a fost prins colegul său de la ambulanță în urmă cu mult timp, în așteptarea următorului apel de urgență.

 

Narcis Pătranescu, inspector la brigada de crimă organizată, tulburat de moartea recentă a unuia dintre colegii săi, se trezește prins într-o poveste întunecată în timp ce interoga o tânără.

 

Patru scurte momente în timp care surprind rătăcirile unor suflete blocate la răscrucea istoriei.

 

Proiecții

Vezi programul complet TIFF
Regia 
Cristi Puiu
Cu 
Bianca Cuculici, Laurențiu Bondarenco, Otilia Panaite, Florin Țibre, Dragoș Bucur, Igor Babiac, Roxana Ogrendil, Ana Adelaida Perjoiu, Dorian Boguță, Marin Cumatrenco
Țară 
România
Durată 
160 minute
Secțiune 
Ediție TIFF 

Bilete

Locuri

Biletele nu au locuri rezervate, iar locurile în sală sunt garantate până cu 5 minute înainte de începerea proiecției.

Anulare bilete

Biletele achiziționate nu pot fi anulate sau schimbate.

Informații

Pentru informaţii sau neclarități, vă rugăm să ne contactați la