Strălucire | TIFF

Strălucire

(Shine)
Scott Hicks

Actorul australian Geoffrey Rush va fi prezent la proiecția filmului Strălucire (Shine) și va participa la o sesiune de Q&A cu publicul la final. Geoffrey Rush a câștigat premiul Oscar pentru rolul din acest film.
 

David Helfgott este un pianist înzestrat. Dar talentul său promițător n-a atins niciodată culmile pe care specialiștii - inclusiv tatăl său - se așteptau să le atingă. Shine este pe alocuri asemeni unui accident de mașină filmat cu încetinitorul, aproape prea dureros. În copilărie, David a fost considerat cel mai talentat pianist al generației sale. Talentul său s-a ofilit însă sub formidabila presiune exercitată de tatăl sau, un om care și-a pierdut ambii părinți în camerele de cazare și care fără îndoiala își iubește copilul, dar nu are nici cea mai mică idee despre cum poate să-l înțeleagă și să-i canalizeze talentul. Greșelile tatălui distrug însă cariera incipientă a fiului sau.

Premii: Cel mai bun actor - Premiile Oscar/Academy Awards 1997, Cel mai bun actor - BAFTA 1997, Cel mai bun actor - Globurile de Aur 1997, Premiul publicului - Rotterdam 1997, Premiul publicului - Toronto 1996

Regia 
Scott Hicks
Cu 
Geoffrey Rush
Țară 
Australia
Durată 
1h:45m
Secțiune 
Ediție TIFF 

Bilete

Locuri

Biletele nu au locuri rezervate, iar locurile în sală sunt garantate până cu 5 minute înainte de începerea proiecției.

Anulare bilete

Biletele achiziționate nu pot fi anulate sau schimbate.

Informații

Pentru informaţii sau neclarități, vă rugăm să ne contactați la