18isTIFF | TIFF

18isTIFF

06.05.2019 09:19

Festivalul Internațional de Film Transilvania revine, în acest an, la campaniile vizuale centrate pe identitatea Clujului, prilej cum nu se poate mai nimerit pentru a-și aniversa majoratul alături de tinerii clujeni care, în 2019, împlinesc această vârstă memorabilă. Pentru TIFF, înseamnă nu doar celebrarea unei comunități care a crescut exponențial de-a lungul a 18 ediții, ci și un salut adresat generației viitoare de cinefili.

Pentru cei care fac astăzi 18 ani e un pas uriaș spre libertate și responsabilitate, un moment de răscruce și oportunitatea de a descoperi lumea. Dintre sutele de tineri care au venit la casting, i-am ales pe cei mai reprezentativi ca imagine a spiritului liber și rebel care definește atitudinea și personalitatea TIFF-ului. Îi regăsiți în afișul oficial al festivalului, ilustrat ca un feed de Instagram, reuniți cu toții sub un hashtag sugestiv, #18isTIFF, dar și în petrecerea-surpriză din spotul oficial ce va fi prezentat în curând.

Afișul oficial TIFF.18 a fost realizat de echipa de clujeni formată din Andrei Crișan, supervising creative, Marius Mariș, fotograf, Marius Bălănescu și Cristina Pralea, coordonatori producție & casting.