Lansare Blu-ray și expoziție „Sieranevada”, de Cristi Puiu | TIFF

Lansare Blu-ray și expoziție „Sieranevada”, de Cristi Puiu

08.06.2017 00:10

Cristi Puiu revine la TIFF joi, pe 8 iunie, cu prima sa expoziție de fotografie. Regizorul va fi prezent și la evenimentul de lansare a DVD-ului Sieranevada, la un an de la premiera în România a filmului.

Proiectat în premieră mondială la Cannes și inclus în competiția Zilelor Filmului Românesc din 2016, Sieranevada, lungmetrajul regizat de Cristi Puiu, va fi lansat într-o ediție de colecție (carte și Blu-ray), la TIFF. Evenimentul va avea loc la TIFF Lounge, pe 8 iunie, de la ora 16:00, în prezența regizorului. Ediția de colecție a filmului a fost tipărită într-un tiraj limitat de 979 de exemplare. Fiecare exemplar este unicat, originalitatea lor fiind dată de câte un set de replici scrise de mână de Cristi Puiu.

Ajunge la Cluj și Expoziția intitulată Sieranevada - o colecție de fotografii selecționate din cele peste 9000 realizate de către Cristi Puiu, pe vremea când regizorul străbătea Bucureștiul în lung și-n lat în căutarea unui cadru perfect pentru afișul filmului. Vernisajul va avea loc la Galeria BARIL (Fabrica de Chibrituri, 9A), pe 8 iunie, începând cu ora 18:00.