Muzică live la Casa TIFF în programul serilor de festival | TIFF

Muzică live la Casa TIFF în programul serilor de festival

21.05.2018 12:24
Concertele de jazz, funk, rock și electro-pop se vor ține lanț și în acest an la Casa TIFF.

Duminică, pe 27 mai, clujenii de la FUNKorporation oferă publicul cu un cocktail efervescent de piese cu cadențe funky, mustind de bași bine plasați, voci incredibile, riffuri catchy de chitară, detalii strălucitoare din saxofon și trombon, toate aranjate bogat, cu poftă, fierbinte, începând cu ora ora 21:00, la Casa TIFF. Biletele se găsesc aici. În aceeași atmosferă de sărbătoare, pe 28 mai, de la ora 21:00, legendara trupă Cuibul, înființată în urmă cu 25 de ani în Republica Moldova, revine în România pentru a oferi iubitorilor de muzică  o porție generoasă de acustic funk. (Bilete aici)

Cu peste 200 de concerte în doar primii 6 ani de activitate, timișorenii de la JazzyBIT au bifat deja câteva dintre cele mai mari festivaluri de jazz din lume și s-au făcut auziți în 9 țări, pe 2 continente. Trio-ul loud jazz premiat în competiții de renume va seduce publicul  cu o combinație energică de jazz și rock, presărată pe alocuri cu blues, latin și funk, miercuri seară, pe 30 mai, de la ora 21:00. (Bilete aici)

Surprinzători și nonconformiști, inventatorii mlazz-ului (jazz de mlaștină) pun stăpânire pe Casa TIFF joi, pe 31 mai, de la ora 21:00. Într-o atmosferă de dark jazz, trupa Exit Oz va interpreta live piese cu influențe tradiționale, punk și free jazz. (Bilete aici) Tot de pe scena underground vor sosi la Cluj și liliecii de la Dimitri’s Bats, formația alternativă recent înființată, care ne va inspira cu un sound electro-pop sâmbătă, pe 2 iunie, de la ora 21:00. (Bilete aici)

Casa TIFF este și gazda a trei proiecții speciale. Nussbaum 95736 al clujeanului Csibi Laszlo spune povestea singurului supraviețuitor al familiei lui László Nussbaum, deținutul nr. 95736 de la Auschwitz-Birkenau și va fi proiectat marți, 29 mai, de la ora 21:30. Imediat după acesta va urma scurtmetrajul Pânda (The Wait), o proiecție realizată în parteneriat cu WWF. Inspirat de tragedia de la Colectiv, Coborâm la prima, debutul în regie a lui Tedy Necula, este în programul Casei TIFF vineri, 1 iunie, ora 21:30.

Biletele pentru concertele găzduite de Casa Tiff pot fi achiziționate online pe tiff.eventbook.ro sau prin aplicația oficială a festivalului.