Caravana Filmelor TIFF Unlimited ajunge la Tășnad pentru al 2-lea an consecutiv | TIFF

Caravana Filmelor TIFF Unlimited ajunge la Tășnad pentru al 2-lea an consecutiv

01.08.2022 08:44

Primul weekend de august va fi întâmpinat cu filme în aer liber la Tășnad, unde poposește Caravana Filmelor TIFF Unlimited pe 5 și 6 august. Cinefilii sunt așteptați la Ștrandul Termal, de la 21:15, pentru două seri de proiecții speciale autohtone. Intrarea este liberă!

Program | Ștrandul Termal, 21.15 | INTRARE LIBERĂ

Vineri, 5 august

Balaur, r. Octav Chelaru| România, 123’

Cu: Mălina Manovici, Alexandru Papadopol, Sergiu Smerea, Voicu Dumitraş, Ana Maria Moldovan, Oana Ştefănescu

Ecaterina este profesoară de religie și soția preotului din oraș. Femeia începe o relație amoroasă cu Iuliu, un elev de 16 ani cu un trecut tumultuos. Inspirat din fapte reale, filmul urmărește povestea Ecaterinei care, în încercarea de a-l ține sub control pe iubitul ei mai tânăr și de a-și proteja familia, ajunge să-și piardă ea însăși controlul pe parcurs. În timp ce femeia se confruntă cu o adevărată criză de credință, pasiunea lui Iuliu devine din ce în ce mai periculoasă, mai ales când adolescentul începe să se spovedească preotului.

Sâmbătă, 6 august

Metronom, r. Alex Belc | România, 93'

Cu: Mara Bugarin, Șerban Lazarovici, Vlad Ivanov

România, toamna anului 1972. Ana, o adolescentă de 17 ani, află că iubitul ei va fugi din țară peste câteva zile. Cei doi îndrăgostiți decid să își petreacă ultimele zile împreună.

***

Caravana TIFF Unlimited este un proiect organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc cu sprijinul Europa Cinemas și al Centrului Național al Cinematografiei.

Prezentat de: Banca Transilvania

Cu sprijinul: Primăria Tășnad, Ștrandul Termal Tășnad

Recomandat de: Europa FM

Partener media național:  AGERPRES

Partener de monitorizare: mediaTRUST