Caravana Filmelor TIFF Unlimited revine în Covasna, la Zabola | TIFF

Caravana Filmelor TIFF Unlimited revine în Covasna, la Zabola

05.08.2022 11:01

Caravana Filmelor TIFF revine în județul Covasna, în comuna Zăbala, pe 9 și 10 august, la Domeniile Mikes. Cinefilii sunt așteptați la două seri de cinema în aer liber, într-o atmosferă autentică. Proiecțiile în aer liber vor începe de la 21:00, iar prețurile biletelor sunt 20 lei (copii), respectiv 25 de lei (adulți). Biletele se pot achiziționa de la fața locului.

Program | Zabola Estate, Domeniile Mikes, 21:00

Bilete disponibile la locație, 20 lei (copii), respectiv 25 de lei (adulți).

Marți, 9 august

Haita Noastră / Külön Falka

r. Hajni Kis | Ungaria, Slovacia, 98’

Cu: Gusztáv Dietz, Zorka Horváth, Éva Füsti Molnár, Viktor Kassai

Când află că tatăl ei a ieşit din închisoare şi se află în oraş, Niki ignoră interdicţia vehementă a bunicii şi se întâlneşte cu el în secret. Faţă în faţă cu fiica lui în vârstă de 12 ani, Tibor este nevoit să-şi reevalueze statutul de părinte şi să-şi asume în sfârşit această responsabilitate. Poate că nu s-au văzut de şapte ani, dar tatăl şi fiica ajung să se cunoască, să îşi dea seama că între ei există o conexiune indestructibilă şi că nu există sentiment mai eliberator decât iertarea.

Miercuri, 10 august

Maigret

r. Patrice Leconte | Franța, Belgia, 89'

Cu: Gérard Depardieu, Jade Labeste, Mélanie Bernier, Bertrand Poncet

O tânără îmbrăcată într-o elegantă rochie de seară este găsită fără suflare într-o piaţă din Paris. Comisarul Maigret va încerca să descopere criminalul şi să înţeleagă circumstanţele în care a murit victima.

***

Caravana TIFF Unlimited este un proiect organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc cu sprijinul Europa Cinemas și al Centrului Național al Cinematografiei.

Prezentat de: Banca Transilvania

Cu sprijinul: Zabola Estate

Recomandat de: Europa FM

Partener media național:  AGERPRES

Partener de monitorizare: mediaTRUST