Câștigătorul Competiției Locale TIFF 2021 | TIFF

Câștigătorul Competiției Locale TIFF 2021

28.07.2021 20:24

Scurtmetrajul Să ne jucăm în continuare, regizat de Farkas Ágnes-Anna, câștigă la această ediție Premiul Competiției Locale, în valoare de 1500 de euro, oferit de Banca Transilvania, și serviciile de producție în valoare de 15.000 de euro pentru următorul proiect de film al regizorului, acordate de Numa Film. Premiul i-a fost înmânat câștigătoarei la Gala de premiere organizată marți, pe 27 iulie, la Muzeul de Artă. Pralinele belgiene oferite de Leonidas îi vor asigura câștigătoarei inspirația pentru încă un an de creativitate.

Mențiune specială a juriului, constând în servicii de post-producție în valoare de 7.000 de euro, oferite de Numa Film, și diploma acordată de Ziarul Făclia, i-au fost oferite regizorului Lucian Barbu, autorul scurtmetrajului Apel Nou.

Fabrica de Pensule din Cluj a oferit, de asemenea, o mențiune specială, în valoare de 300 de euro, filmului re:adapt 25:36, în regia Ioanei Hogman.

Competiția Locală este dedicată cineaştilor amatori sau profesionişti care sunt originari din Cluj sau care locuiesc, lucrează, studiază în prezent în judeţ.