Paul Negoescu, Carla Fotea și Iulian Postelnicu, în juriul Full Moon Script Contest 2022 | TIFF

Paul Negoescu, Carla Fotea și Iulian Postelnicu, în juriul Full Moon Script Contest 2022

20.05.2022 13:18

Paul Negoescu, Carla Fotea, Iulian Postelnicu

 

Ajuns la cea de a doua ediție, Full Moon Script Contest este dedicat scenariilor de episoade pilot pentru seriale și mini-serii horror, fantasy, thriller sau comedie neagră.

Înscrierile au loc până pe 23 mai, ora 11:00, și se pot face completând acest formular: https://tiff.ro/inscrieri-full-moon-script-contest

Juriul ediției din 2022 este alcătuit din:

Paul Negoescu, regizor și scenarist, cunoscut publicului îndeosebi pentru filmele Două Lozuri sau Povestea unui pierde-vară.

Carla Fotea, producătoare de film la compania microFILM și membră a Academiei Europene de Film (printre proiectele la care a participat se numără și „Babardeală cu bucluc sau Porno Balamuc” de Radu Jude sau „Ivana cea Groaznică” de Ivana Mladenovic).

Iulian Postelnicu, actor și scenarist, proaspăt câștigător al premiilor Gopo pentru cel mai bun scenariu pentru filmul Neidentificat (alături de Bogdan George Apetri).

Proiectul câștigător al Full Moon Script Contest se va califica automat în programul Drama Room 2022. A doua ediție Drama Room este organizată în parteneriat cu Netflix România.

Prin intermediul Full Moon Script Contest, TIFF își propune să încurajeze scrierea de scenarii de gen, oferindu-le autorilor și autoarelor vizibilitate și șansa de a întâlni potențiali parteneri - un pas înainte în concretizarea proiectelor ca producții.