Fii voluntar la TIFF Mureș | TIFF

Fii voluntar la TIFF Mureș

10.09.2013 01:09
Îți plac filmele? Vrei să faci parte din echipa primei ediții din Mureș a Festivalului Internațional de Film Transilvania?

Trimite-ne numele tău, vărsta și datele tale de contact și câteva cuvinte despre pasiunile tale și despre abilitățile însușite până acum la adresa roxana.tarko[at]yahoo.com. Vei avea ocazia de a activa în perioada 11-16 septembrie într-unul din departamentele festivalului alături de echipa Asociației pentru Promovarea Filmului Românesc, cea care organizează atât ediția din Mureș, cât și festivalul care are loc la Cluj în luna iunie și care este  cel mai mare eveniment de profil din sud-estul Europei.

Veți putea contribui la activitățile de comunicare, promovare sau logistică. Ca parte a activității voastre, veți avea ocazia de a-i întâlni pe invitații speciali ai festivalului, iar la finalul acestuia veți primi din partea organizatorilor recomandări care să recunoască atât contribuția voastră, cât și experiența practică dobândită în acest domeniu.

Pentru a fi voluntar la TIFF Mureș trebuie să ai domiciliul în Târgu Mureș sau să ai posibilitate de cazare în oraș pe perioada evenimentului. În cazul în care nu ai împlinit încă 18 ani, vei avea nevoie și de acordul părinților.

Înscrie-te acum în echipa de voluntari a TIFF Mureș!