Sergei Polunin: Up, Close and Personal | TIFF

Sergei Polunin: Up, Close and Personal

16.06.2021 17:59

 

Joi, 29 iulie, ora 20:30, Castelul Bánffy din Bonțida

Bilete pe tiff.eventbook.ro

Starul internațional Sergei Polunin, considerat cel mai talentat dansator al generației sale, vine pentru prima dată în România, la TIFF 2021. Admiratorii săi vor avea ocazia să-l vadă dansând în decorul spectaculos al Castelului Bánffy din Bonțida, unde ,,băiatul rău al baletului mondial’’ va fi protagonistul unui show excepțional. 

Pe ruta Cluj-Napoca - Bonțida - Cluj-Napoca vor circula 2 autocare TIFF după următorul program:
  • Dus: plecare ora 17:45 de la Cluj Arena - statuie (în față la intrarea în stadion)
  • Retur: 23:30 Bonțida, de la punctul în care s-a făcut și sosirea
  • Biletele dus-întors se cumpără de la șofer (24 lei)

Sergei Polunin Up, Close and Personal va debuta cu proiecția Bolero, un performance coregrafic în care capodopera lui Ravel capătă o nouă dimensiune prin mișcările renumitului dansator, amplificate de efectele vizuale realizate de artistul Teun van der Zalm. Ross Freddie Ray semnează conceptul și coregrafia spectacolului. Seara va continua cu Sacré, un spectacol bazat pe Ritualul primăverii, al lui Igor Stravinski, și inspirat din stilul dansatorului Vaslav Nijinski, în viziunea coregrafică a artistei japoneze Yuka Oishi. 

La final, Sergei Polunin va participa la o discuție cu publicul și va oferi detalii din culisele parcursului său artistic spectaculos și atipic.  

***

IMPORTANT: În conformitate cu reglementările în vigoare și luând în considerare numărul de locuri la evenimentul din 29 iulie, de la Castelul Bánffy din Bonțida, va fi permis doar accesul persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, a celor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii evenimentului si al persoanelor care prezintă rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înaintea începerii evenimentului.

Documentele necesare pentru acces sunt: adeverința de vaccinare sau care certifica rezultatul negativ al unui test RT-PCR sau antigen (pe hârtie sau pe telefon) și un act de identitate.