Actrița Cosmina Stratan, invitată vineri la InspiraTIFF | TIFF

Actrița Cosmina Stratan, invitată vineri la InspiraTIFF

23.06.2022 18:35

Actrița Cosmina Stratan a acceptat invitația de a participa la InspiraTIFF și va veni la TIFF Lounge vineri, pe 24 iunie, de la ora 15:00. Discuția cu publicul, moderată de Cristina Stănciulescu, va fi transmisă live pe platforma de streaming TIFF Unlimited.

Cosmina Stratan a debutat pe marele ecran în filmul După dealuri (r. Cristian Mungiu), în rolul Voichiței, care i-a adus Premiul pentru Cea mai bună actriță la Cannes, în 2012. După 9 ani, s-a întors la prestigiosul festival, parte din distribuția scurtmetrajului Interfon 15 (r. Andrei Epure), prezentat în selecţia oficială a secţiunii Semaine de la Critique, iar în 2022 a revenit cu Frère et soeur (r. Arnaud Desplechin), în care joacă alături de Marion Cotillard.

La TIFF 2022 o veți putea urmări în Om-Câine, debutul regizorului Ștefan Constantinescu, un noir despre un bărbat care se întoarce în țară doar pentru a-și confirma bănuielile legate de infidelitatea soției. Totul se petrece pe fundalul restricțiilor de circulație internațională provocate de contextul pandemic. Filmul concurează pentru premiul Competiției ZFR.