Bilete On-Line la TIFF 2011 | TIFF

Bilete On-Line la TIFF 2011

06.06.2011 03:00

Începând cu data de 6 iunie 2011, se pot achiziţiona bilete pentru cea de-a zecea ediţie TIFF şi în sistem online, de pe site-ul www.tiff.ro, meniul PROGRAM -> FILME.

Pentru a putea achiziţiona biletele, trebuie să fii logat pe site-ul www.tiff.ro, completând câmpurile solicitate: NUME, PRENUME, NUMĂR DE TELEFON, ADRESA DE MAIL şi PAROLĂ. După ce completaţi aceste date şi primiţi confirmarea înregistrării pe adresa de mail, contul dvs. este valabil şi poate fi utilizat.

Puteţi achiziţiona bilete pentru orice proiecţie din programul oficial TIFF, la preţul de 8 LEI pentru biletele cumpărate în avans şi 10 LEI pentru proiecţiile care se desfăşoară în ziua respectivă.

După finalizarea comenzii, selectaţi butonul FINALIZEAZĂ ŞI PLĂTEŞTE, pentru a putea accesa meniul de plată.

După încheierea plăţii veţi primi un email de confirmare care va include informaţii despre biletele achiziţionate, precum şi un cod de confirmare a comenzii dvs. (exemplu: BC1A1B136). Confirmarea plăţii sau codul de confirmare vă sunt necesare pentru ridicarea biletelor.

Biletele se pot ridica de la orice casierie TIFF pe baza codului de confirmare.

ATENŢIE! Accesul la proiecţiile de film nu se poate doar pe baza prezentării codului de confirmare. Este necesar să prezentaţi biletul achiziţionat de la casieriile TIFF.

Cinema FLORIN PIERSIC, Pţa. Mihai Viteazul, nr. 11, Cinema ARTA, str. Universităţii, nr. 3, Cinema VICTORIA, Bdul Eroilor, nr. 51, Booha Bar, str. Piezişă, nr. 19, Piaţa Unirii, Odeon Cineplex (în incinta Polus Center), str. Avram Iancu, nr. 492-500.

Bilete cumpărate prin sistemul on-line se supun aceloraşi reguli prezentate în politica oficială de bilete a festivalului.

Pentru orice informaţii sau neclarităţi vă rog să vă adresaţi oricărei casierii TIFF sau pe email la bilete@tiff.ro