Call For Entries TIFF 2011 | TIFF

Call For Entries TIFF 2011

02.02.2011 02:00

Cea de-a zecea ediţie a Festivalul Internaţional de Film Transilvania anunţă deschiderea înscrierilor exclusiv online pentru Competiţia Oficială a Festivalului, pentru competiţia Umbre – Scurtmetraj şi pentru secţiunea Zilele Filmului Românesc – Lung şi Scurtmetraj.

Competiţia oficială TIFF este rezervată regizorilor aflaţi la primul sau al doilea film de lung metraj din carieră. Secţiunea Umbre – Scurtmetraj este dedicată scurtmetrajelor nu mai lungi de 20 de minute, cu temă horror / thriller / bizar. Zilele Filmului Românesc sunt o selecţie competiţională de lung şi scurtmetraje româneşti sau cu participare românească realizate recent. Toate filmele propuse pentru înscrierea în competiţiile TIFF trebuie să fi fost produse după data de 1 Ianuarie 2009.

Data-limită de trimitere a DVD-urilor pentru preselecţia Competiţiei Oficiale şi a Competiţiei Umbre Scurtmetraj este 15 februarie 2011, iar pentru secţiunea Zilele Filmului Românesc – 15 martie 2011(data poştei).

Plicurile trebuie trimise prin curier, pe adresa Asociaţiei pentru Promovarea Filmului Românesc, cu menţiunea secţiunii pentru care sunt înscrise.

 

Găsiţi regulamentul festivalului aici.

Accesaţi formularul de înscriere electronic aici.