Concerte cu intrare liberă la Casa TIFF | TIFF

Concerte cu intrare liberă la Casa TIFF

17.07.2021 15:28

Casa TIFF rămâne locul principal de întâlnire în TIFF 2021. Cu un program plin, în timpul zilei, de întâlniri cu personalități din lumea cinematografiei și echipele filmelor prezentate în premieră, Casa TIFF oferă cinci seri de concert, cu acces gratuit.

Duminică, 25 iulie, de la ora 20:30, VIZI va fi live pe scena Casei TIFF. 

Luni, 26 iulie, de la 22:30, Ana are cântec. Ana Coman, căci despre ea vorbim, este una dintre cele mai promițătoare tinere artiste din România. Indiferent că interpretează în română sau engleză, cântecele ei merge direct la inimă și creează o stare apare.

Cu trupa Blue Velvet ne întâlnim marți, 27 iulie, ora 20:30 , pentru o seară de muzică tradițională, interpretată la instrumente vechi, aproape dispărute, iar miercuri ajung, la Cluj , INEFFABLE,  trupa care în luna mai a lansat albumul New Dimension. Publicul va avea șansa să asculte live materiale noi, încă neoficial lansate.

Melting Dice aduc rock-ul alternativ la TIFF, joi, 29 iulie, de la 20:30, o încălzire perfectă pentru seara de vineri când trio-ul de shoegazeri nervoși din București Orkid sunt pregătiți să ofere o doză de post-traumatic blues, de la ora 20:30.

Intrarea la concerte este liberă, în limita locurilor disponibile.