CreaTIFF - pentru pasionații de animație | TIFF

CreaTIFF - pentru pasionații de animație

29.05.2012 05:08
TIFF și partenerul său tradițional, Madd Electronics Group, lansează în cadrul celei de-a 11-a ediții un program special, dedicat pasionaților de animație digitală.

Deşi există mulţi pasionaţi de desen şi grafică, România nu oferă şcoli de specializare în domeniul animaţiei. Madd își propune să vină în sprijinul acelor tineri care vor să devină animatori profesioniști, printr-o serie de acțiuni inițiate în cadrul TIFF 2012 și dezvoltate apoi pe tot parcursul anului.

Între 1-10 iunie, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, Madd Electronics Group le va oferi celor cu apetit pentru animație un ”laborator de creație”, un spațiu  în care cei interesați pot afla mai multe despre domeniul lor de interes de la o serie de experți din domeniu. Beneficiind de o aparatură performantă și sub îndrumarea specialiștilor, aceștia vor putea realiza filmulețe de animație după propria viziune și tematică.

Creațiile vor putea fi urmărite și votate de public pe platforma video a festivalului, tifftv.ro, în perioada 10 iunie - 30 iunie. Cele mai votate două creații vor fi premiate la Casa TIFF și recompensate cu un monitor optim pentru grafica si un laptop performant.
Filmulețele realizate trebuie să respecte următorii parametri:

-          durata minimă: 2 minute;
-          durata maximă: 3 minute;
-          filmulețele trebuie să conțină siglele TIFF și m@dd

 

Pentru înscrieri și informații suplimentare/nelămuriri, vă  rugăm să vă adresați echipei Madd: tiff@pcmadd.com